reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
Hehe, mojemu mezowi slabo, gdy krew widzi, nie mialabym serca go namawiac na udzial w porodzie ;)
Moim zdaniem partner sam musi czuc takie pragnienie. Mnie wystarczy, ze wiem, ze on jest blisko :)
Dlatego namawiać nie będę i nie mam zamiaru, jak tego nie czuje to nie idzie i tyle, ja muszę [emoji12]

reklama
Dziewczynki, też macie problem z apetytem? Nie dość, że mdłości, uczucie bylejakości,to jeszcze "jem oczami", tzn.bardzo mi się chce jeść, bo niby głodna, dawno jadłam, ale jak już jem to dłubię w talerzu jak mój syn. Dziam dwa i jestem najedzona. Szok. Jem na siłe i z rozsądku. To zaskakujące bo do tej pory umiałam i lubiłam dużo zjeść, zajadam stresy, jestem konkretnej budowy ciała (tzw. Foczka :laugh2:) a tu nic. Blokada jakaś.
Wlasniej juz jakis czas temu pisalam, ze tak mam - najadam sie jedna kanapka. I ogolnie jem regularnie, ale niewiele, jakbym przeszla operacje zmniejszenia zoladka ;)

A jaki będziesz mieć odstęp między dziećmi? Jaką masz wadę? Odstęp czasowy, jeśli z blizna ok, nie przeszkadza teraz sn
U mnie też w marcu 2017 więc bez tygodnia 2 lata różnicy. Koleżanka w lipcu miała rodzić A jej mały w marcu 2 lata skończyl i jej nie pozwolił bo za mały odstęp. A to ten sam lekarz.

Dziewczynki, też macie problem z apetytem? Nie dość, że mdłości, uczucie bylejakości,to jeszcze "jem oczami", tzn.bardzo mi się chce jeść, bo niby głodna, dawno jadłam, ale jak już jem to dłubię w talerzu jak mój syn. Dziam dwa i jestem najedzona. Szok. Jem na siłe i z rozsądku. To zaskakujące bo do tej pory umiałam i lubiłam dużo zjeść, zajadam stresy, jestem konkretnej budowy ciała (tzw. Foczka :laugh2:) a tu nic. Blokada jakaś.
Też tak mam szczególnie w porę obiadowa :-p

reklama
U mnie też w marcu 2017 więc bez tygodnia 2 lata różnicy. Koleżanka w lipcu miała rodzić A jej mały w marcu 2 lata skończyl i jej nie pozwolił bo za mały odstęp. A to ten sam lekarz.
Bardzo asekuracyjny lekarz. Znam wiele kobiet, które po 1,5 roku od cesarki rodziły naturalnie. Ważniejszy jest stan blizny po cięciu od odstępu

Do góry