iskierka2610
Fanka BB :)
U mnie nie wiem jak to będzie ale podejrzewam że cc druga bo za mały odstęp czasowy między dziecmi. Już coś wspominał lekarz ale zobaczymy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czytałaś grupę na fb "naturalnie po cesarce"? Poczytaj, popytaj, bo niektórzy lekarze nawet jak odstęp jest duży to po CC tylko cesarka wchodzi w grę [emoji849] ja tak z synem miałam, a chciałam sn mieć...U mnie nie wiem jak to będzie ale podejrzewam że cc druga bo za mały odstęp czasowy między dziecmi. Już coś wspominał lekarz ale zobaczymy.
U mnie tez na 99% cc bo wada wzroku i mialam cc w marcu 17'U mnie nie wiem jak to będzie ale podejrzewam że cc druga bo za mały odstęp czasowy między dziecmi. Już coś wspominał lekarz ale zobaczymy.
Rosnaca macica ptzesuwa jelita i takie mozesz miec odczucia, jakie opisujeszAle widoki. Uwielbiam patrzeć na miasto nocą.
A dziewczyny powiedzcie mi czy też tak macie, bo ja czasem czuje jak mi bulgocze tzn mam uczucie jak by mi woda o ścianę porządnie chlapnela i potem wybrzusza mi się jedna część brzucha pod pępkiem ( czuje macicę) miałam tak z córa jak mi tyłek wypiela ale byłam w tedy ok 25 tyg. Myślicie że to dzidzka tak lata? Ruchow wiadomo nie czuje, choć liczę że już niedługo bo w 2 ciąży ok 15 tyg zaczęłam odczuwać.
A jaki będziesz mieć odstęp między dziećmi?U mnie nie wiem jak to będzie ale podejrzewam że cc druga bo za mały odstęp czasowy między dziecmi. Już coś wspominał lekarz ale zobaczymy.
Jaką masz wadę? Odstęp czasowy, jeśli z blizna ok, nie przeszkadza teraz snU mnie tez na 99% cc bo wada wzroku i mialam cc w marcu 17'
Hehe, mojemu mezowi slabo, gdy krew widzi, nie mialabym serca go namawiac na udzial w porodzieJeju, to mój syno pyta kiedy dzidziuś będzie i kiedy, pokazuje mu kobiety w ciąży i tłumacze jaki brzuch będę mieć, ale że mąż??? Ostatnio przerażony pytał czy przy porodzie będzie musiał być, bo ta wizja go przeraża... Nic na siłę [emoji6]