reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
Rozumiem :) to tylko taki moj pomysl, bo mamy fajna grupe wrzesniowek 2016...jest nas garstka ale wszystkie dobrze sie znamy...czesc z nas juz sie widziala w realu takze troszcze inaczej niz na forum :)
Ja zaczelam swoja przygode z tym forum na mamusiach z wrzesnia 2007 i pisalismy bardzo dlugo mialysmy 2spotkania a z niektórymi mamami pisze do dzis a grupke na fb utworzylismy dopiero rok temu ale tu na forum duzo lepiej niz na fb :)

reklama
Ja jestem na takich kwietniowkach 2017 tyle ze tutaj w grupie zamknietej na forum ;-) zrobila sie nas tam garstka bo jak ktos sie dlugo nie odzywal to pisalysmy wiadomosc i jak jakis czas nie odp to usuwalysmy, po porodzie w ogole czystki sie zrobily :p
Tam wrzucamy zdjecia i rozmawiamy doslownie o wszystkim ;-)

Nie wiedzialam, ze jest mozliwosc zalozenia takiej grupy na forum :) U nas po porodach tez juz ciszej sie zrobilo ale nadal jest milo i kontakt trzymamy :)

Hej :)
Ja dziś byłam na pierwszej becie 34 zł w diagnostyce a wynik 623 :) w środę powtórka bety i wizyta u ginekologa wieczorem :) by zobaczył czy zarodek dobrze zagnieżdżony :)
Pozdrawiam Was serdecznie :)

Ja pierw w forum poronia w 2010r a pozniej z synem w listopadowki 2011, i w tamtym roku przez 5 miesięcy w lipcowych mamach 2017.
Pewnie,ze mozna na fb, ale to po czasie ,bo pozniej nam sie tu troche wykruszy jak za szybko bysmy zrobily

Ja pierw w forum poronia w 2010r a pozniej z synem w listopadowki 2011, i w tamtym roku przez 5 miesięcy w lipcowych mamach 2017.
Pewnie,ze mozna na fb, ale to po czasie ,bo pozniej nam sie tu troche wykruszy jak za szybko bysmy zrobily
Dokladnie, tez mysle ze to pozniej mozna zrobic. Ja po prostu jestem nie forumowa...rzadko gdzie sie loguje zeby cos napisac. Na fb mi jakos wygodniej, bo wszystko w jednym miejscu :)

Dokladnie, tez mysle ze to pozniej mozna zrobic. Ja po prostu jestem nie forumowa...rzadko gdzie sie loguje zeby cos napisac. Na fb mi jakos wygodniej, bo wszystko w jednym miejscu :)
No pewnie zresztą kto będzie chciał to może byc tu i tu, ja po tylu stratach chce byc incognito dopóki w pracy bynajmniej sie nie dowiedza, bo a noz spotkam kogos w marcowkach kto mnie zna i tez jest [emoji23]

No pewnie zresztą kto będzie chciał to może byc tu i tu, ja po tylu stratach chce byc incognito dopóki w pracy bynajmniej sie nie dowiedza, bo a noz spotkam kogos w marcowkach kto mnie zna i tez jest [emoji23]
O tak...i tez bym nie chciala rozwalic tutaj tej grupy zakladajac grupe na fb. Takze kto bedzie chcial to moze dolaczyc ale to tylko taka luźna propozycja :) I dokladnie mam to samo...na poczatku wole byc incognito, bo nigdy niewiadomo kogo sie spotka :D

reklama
Hej :)
Ja dziś byłam na pierwszej becie 34 zł w diagnostyce a wynik 623 :) w środę powtórka bety i wizyta u ginekologa wieczorem :) by zobaczył czy zarodek dobrze zagnieżdżony :)
Pozdrawiam Was serdecznie :)
Szybko masz wynik :) Gratuluje...ja tez w diagnostyce i musze czekac do wieczora...

Do góry