reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Ja mam jeszcze zza czasow "nie ciąży" apke moj kalendarzyk i teraz zrobilam sobie tryb ciazy i pokazuje mi 4+6 a preglife 5+0
..DOPIERO :p

Witajcie, dołączam do was chociaz mysle o zalozeniu grupy na fb, bo lubie widzec z kim pisze :) Ale to dopiero jak wszystko sie potwierdzi.
Owulację mialam 22 czerwca, test zrobilam w ostatnia srode, w ten sam dzien pojechalam na bete i wyszla 77 w piatek powtorka i bylo juz 238 . Dzis bylam zrobic progesteron i tsh i oczywiscie nie moglam sie oprzec kolejnej becie ;) Czekam do wieczora na wynik. Podchodze jeszcze z dystansem i nie wierze, ze moglo sie udac ale wole tak i za jakiś czas milo sie zaskoczyc niz pozniej rozpaczac, chociaz to i tak nieuniknione. Mam juz coreczkę, ktora w sierpniu skonczy 2 latka <3 O drugiego dzidziusia staramy sie od ponad roku. Oby w końcu to bylo TO!
Wam wszystkim gratuluje! Czekam z wami na wyniki dziesiejszych BET ;)
Witamy ;-)

Z fb ja odpadam - nie mam ;-)

Zależy z jakim labo przychodnia ma podpisana umowę bo ja tez nie mogłam zrobić w każdym z tym skierowaniem tylko dokładnie powiedziała mi gdzie

Kurczę drogie u Was te bety. U mnie w Alab jak zamawiam przez neta to 28 zł, tylko wynik dopiero na drugi dzień. Zaraz pędzę na druga betę, czwartkowa była 2035, a jutro wizyta. Trzymam kciuki za nasze betki Dziewczyny✊✊✊

Ja mam jeszcze zza czasow "nie ciąży" apke moj kalendarzyk i teraz zrobilam sobie tryb ciazy i pokazuje mi 4+6 a preglife 5+0
..DOPIERO :p
Też mam mój kalendarzyk i tak pokazuje według ostatniej @ więc tam to jestm prawie o tydzień do przodu a w preglife mam ustawione według cyklu 28 dniowego czyli rzeczywisty wiek ciąży.

reklama
Rozumiem :) to tylko taki moj pomysl, bo mamy fajna grupe wrzesniowek 2016...jest nas garstka ale wszystkie dobrze sie znamy...czesc z nas juz sie widziala w realu takze troszcze inaczej niz na forum :)
Ja jestem na takich kwietniowkach 2017 tyle ze tutaj w grupie zamknietej na forum ;-) zrobila sie nas tam garstka bo jak ktos sie dlugo nie odzywal to pisalysmy wiadomosc i jak jakis czas nie odp to usuwalysmy, po porodzie w ogole czystki sie zrobily :p
Tam wrzucamy zdjecia i rozmawiamy doslownie o wszystkim ;-)

Do góry