reklama
adgam1986
Aktywna w BB
Też to zauważyłam. Ka zawsze payrsze na taką stronę dziecko.charczewski.plJa tez mam preglife ale mi pasuje tylko dziwne bo pokazuje o jeden dzien starsza ciaze
Mi też pasuje ta aplikacja [emoji3]Ja tez mam preglife ale mi pasuje tylko dziwne bo pokazuje o jeden dzien starsza ciaze
aga6
Fanka BB :)
Witamy ;-)Witajcie, dołączam do was chociaz mysle o zalozeniu grupy na fb, bo lubie widzec z kim pisze Ale to dopiero jak wszystko sie potwierdzi.
Owulację mialam 22 czerwca, test zrobilam w ostatnia srode, w ten sam dzien pojechalam na bete i wyszla 77 w piatek powtorka i bylo juz 238 . Dzis bylam zrobic progesteron i tsh i oczywiscie nie moglam sie oprzec kolejnej becie Czekam do wieczora na wynik. Podchodze jeszcze z dystansem i nie wierze, ze moglo sie udac ale wole tak i za jakiś czas milo sie zaskoczyc niz pozniej rozpaczac, chociaz to i tak nieuniknione. Mam juz coreczkę, ktora w sierpniu skonczy 2 latka <3 O drugiego dzidziusia staramy sie od ponad roku. Oby w końcu to bylo TO!
Wam wszystkim gratuluje! Czekam z wami na wyniki dziesiejszych BET
Z fb ja odpadam - nie mam ;-)
Aneczka85_01
Zależy z jakim labo przychodnia ma podpisana umowę bo ja tez nie mogłam zrobić w każdym z tym skierowaniem tylko dokładnie powiedziała mi gdzie
Rozumiem to tylko taki moj pomysl, bo mamy fajna grupe wrzesniowek 2016...jest nas garstka ale wszystkie dobrze sie znamy...czesc z nas juz sie widziala w realu takze troszcze inaczej niz na forumWitamy ;-)
Z fb ja odpadam - nie mam ;-)
Nowalijka00
Aktywna w BB
Kurczę drogie u Was te bety. U mnie w Alab jak zamawiam przez neta to 28 zł, tylko wynik dopiero na drugi dzień. Zaraz pędzę na druga betę, czwartkowa była 2035, a jutro wizyta. Trzymam kciuki za nasze betki Dziewczyny
Też mam mój kalendarzyk i tak pokazuje według ostatniej @ więc tam to jestm prawie o tydzień do przodu a w preglife mam ustawione według cyklu 28 dniowego czyli rzeczywisty wiek ciąży.Ja mam jeszcze zza czasow "nie ciąży" apke moj kalendarzyk i teraz zrobilam sobie tryb ciazy i pokazuje mi 4+6 a preglife 5+0
..DOPIERO
reklama
aga6
Ja jestem na takich kwietniowkach 2017 tyle ze tutaj w grupie zamknietej na forum ;-) zrobila sie nas tam garstka bo jak ktos sie dlugo nie odzywal to pisalysmy wiadomosc i jak jakis czas nie odp to usuwalysmy, po porodzie w ogole czystki sie zrobilyRozumiem to tylko taki moj pomysl, bo mamy fajna grupe wrzesniowek 2016...jest nas garstka ale wszystkie dobrze sie znamy...czesc z nas juz sie widziala w realu takze troszcze inaczej niz na forum
Tam wrzucamy zdjecia i rozmawiamy doslownie o wszystkim ;-)
Podziel się: