Powiem Wam ze chyba przedzwonię, bo się zaczęłam martwić aż test ciazowy kupiłam i zrobiłam jeszcze raz , no ale są ewidentne mocne krechy
reklama
aga6
Fanka BB :)
Nie stresuj sie wszystko jest ok :*Powiem Wam ze chyba przedzwonię, bo się zaczęłam martwić aż test ciazowy kupiłam i zrobiłam jeszcze raz , no ale są ewidentne mocne krechy
Mam nadzieje!Nie stresuj sie wszystko jest ok :*
Witajcie, dołączam do was chociaz mysle o zalozeniu grupy na fb, bo lubie widzec z kim pisze Ale to dopiero jak wszystko sie potwierdzi.
Owulację mialam 22 czerwca, test zrobilam w ostatnia srode, w ten sam dzien pojechalam na bete i wyszla 77 w piatek powtorka i bylo juz 238 . Dzis bylam zrobic progesteron i tsh i oczywiscie nie moglam sie oprzec kolejnej becie Czekam do wieczora na wynik. Podchodze jeszcze z dystansem i nie wierze, ze moglo sie udac ale wole tak i za jakiś czas milo sie zaskoczyc niz pozniej rozpaczac, chociaz to i tak nieuniknione. Mam juz coreczkę, ktora w sierpniu skonczy 2 latka <3 O drugiego dzidziusia staramy sie od ponad roku. Oby w końcu to bylo TO!
Wam wszystkim gratuluje! Czekam z wami na wyniki dziesiejszych BET
Owulację mialam 22 czerwca, test zrobilam w ostatnia srode, w ten sam dzien pojechalam na bete i wyszla 77 w piatek powtorka i bylo juz 238 . Dzis bylam zrobic progesteron i tsh i oczywiscie nie moglam sie oprzec kolejnej becie Czekam do wieczora na wynik. Podchodze jeszcze z dystansem i nie wierze, ze moglo sie udac ale wole tak i za jakiś czas milo sie zaskoczyc niz pozniej rozpaczac, chociaz to i tak nieuniknione. Mam juz coreczkę, ktora w sierpniu skonczy 2 latka <3 O drugiego dzidziusia staramy sie od ponad roku. Oby w końcu to bylo TO!
Wam wszystkim gratuluje! Czekam z wami na wyniki dziesiejszych BET
Aneczka85_01
Fanka BB :)
U mnie beta kosztuje 30 zł ale ja dostałam skierowanie od gin na dzisiaj i środę . Dajcie znać jak wasze bety
Ja dzisiaj miałam skierowanie od ginekolog i nie płaciłamJa dostalam skierowanie i mowili ze ono jest nie wazne ze beta jest tylko prywatnie
Ja mam jakis porabany osrodek i w ogole lekarzy tak samoJa dzisiaj miałam skierowanie od ginekolog i nie płaciłam
reklama
adgam1986
Aktywna w BB
Witam wszystkie nowe mamy i gratuluję
ale żeście się rozpisały! Człowiek w pracy siedzi a forum sie rozmnaża
Słuchajcie jakie macie aplikację na telefon? Bo ściągnąłem sobie preglife ale jakaś taka uboga mi się wydaje...
umowilam się dziś na 1-sza wizytę na piątek 13 ale mam nadzieję ze będzie szczesliwy! To będzie 6+3 myślicie ze powinno byc już serduszko czy przrlozyc wizyte jeszcze o tydzien
Dobrej bety wszystkim
ale żeście się rozpisały! Człowiek w pracy siedzi a forum sie rozmnaża
Słuchajcie jakie macie aplikację na telefon? Bo ściągnąłem sobie preglife ale jakaś taka uboga mi się wydaje...
umowilam się dziś na 1-sza wizytę na piątek 13 ale mam nadzieję ze będzie szczesliwy! To będzie 6+3 myślicie ze powinno byc już serduszko czy przrlozyc wizyte jeszcze o tydzien
Dobrej bety wszystkim
Podziel się: