Zazwyczaj po 13 tygodniu chociaż jak lekarz ma jakies zaklucone pole widzenia patrzy dopochwowo. Mi robil w 7 tygodniu i bylo widać przez brzuch.Dziewczyny a ja mam takie pytanie od którego tygodnia badanie jest już tylko przez brzuszek a nie już dopochwowo
reklama
To jeszcze masz sporo czasu, by się doksztalcic w temacie. Osobiście polecam spotkanie z doradcą noszenia--dużo takie spotkanie daje.Bardzo bym chciała chustować, kompletnie się na tym nie znam jednak
Z córką miałam Roana Maritę i był super na zimę, pompowane koła, duża gondola. Teraz na wiosnę i lato to bym wolała coś bardziej zwrotnego, ale jeszcze się tym nie interesowałam kompletnie![]()
Zawsze możesz zacząć przyzwyczajać córę powoli do chodzenia już teraz. Między dwójka najmłodszych mam 25 miesięcy różnicy i jak pojawiła się najmlodsza córa, to dwulatka już sporo chodziła albo jeździła na rowerku (biegowym, czterokolowym)Właśnie się zastanawiam bo jednak 2 latka to maluch jeszcze. Ale mam drugi wózek i podejrzewam, że sama z dwójką i tak na początku nie wyjdę. Ale jeszcze rozwiąże ten podwójny albo może dostawka. Nie wiem.
aga6
Fanka BB :)
Ja myslalam nad dostawka ale pierworodna jak narazie lubi drzemki robic na spacerach. Poczekam jeszcze i zobacze bo to w sumie pol roku jeszcze. Moze jej sie odmieni ;pWłaśnie się zastanawiam bo jednak 2 latka to maluch jeszcze. Ale mam drugi wózek i podejrzewam, że sama z dwójką i tak na początku nie wyjdę. Ale jeszcze rozwiąże ten podwójny albo może dostawka. Nie wiem.
mala-rybka
Za dużo piszecie [emoji6] nie nadarzam za wami
Stokrotenka23
Tzn koła mi obojętne. Ale właśnie te wózki sa niedocenione u nas teraz. I taki bym chciała@Stokrotenka23 mysle, ze to zalezy gdzie kto mieszka. Ale jak sie ma winde czy mieszka w domku to mysle, ze to dobry wybor. Dokupilam tylko materacyk do srodka. Z gondoli mozna zrobic kolyske. Do tego mam tez spacerowke. Warto uzywany kupic, bo gondolke i tak krotko sie uzywa, a potem wiecej pieniedzy mozna dac na lepsza spacerowke. W rosji lonex goruje, choc to polskie wozki. Szkoda, ze wiecej idzie na eksport niz zostaje w kraju.
Nie mam kol retro, ale zawsze moge wymienic. Spacerowka wtedy lepiej wygladaZobacz załącznik 888152
Aga czekamy [emoji110][emoji110]
Super [emoji846] chociaż rozmiar dzidzi to raczej 0.933mm chyba nie cały cm ,bo dobrze pamiętam ty masz 7 tydz?
Przecież dobrze monia napisała. 9,33 mm to niecały centymetr. To co ty napisałaś, to byłby niecały milimetr
Już po. Poryczalam się w toalecie. Wsio ok. Młode ma 9.3 mm. Tętno 144. Wiek usg zgadza się z tyg według om. Termin na 02.04.
Ufff
Cudowne wieści
Jaasna
No wlasnie, ja decyzje co do wozka, tak naprawde podejme przed samym porodem. Wtedy bede tak naprawde widziala, co bedzie lepsze - dostawka czy podwojny wozek.Ja myslalam nad dostawka ale pierworodna jak narazie lubi drzemki robic na spacerach. Poczekam jeszcze i zobacze bo to w sumie pol roku jeszcze. Moze jej sie odmieni ;p
reklama
mala-rybka
No nasz wózek już czeka [emoji6] tak od 2 tygodni czy 3 [emoji23] kobieta zadowolona z niego była i powiedziała, że jak będę chciała sprzedawać mam się do niej odezwać [emoji6]
Podziel się: