reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
Ja mam Bebetto luca i jestem mega zadowolona. Kupiłam siwy kolor więc bez względu na płeć będzie ok.

Co do płci to czuje, że będzie chłopak. Chociaż ciaza zupełnie inna niż poprzednia. Wszyscy mówią, że dziewczynka.

Powodzenia na wizytach.
A nie kupujesz podwojnego? Pierworodny nadazy za wozkiem ?:p

reklama
@Stokrotenka23 mysle, ze to zalezy gdzie kto mieszka. Ale jak sie ma winde czy mieszka w domku to mysle, ze to dobry wybor. Dokupilam tylko materacyk do srodka. Z gondoli mozna zrobic kolyske. Do tego mam tez spacerowke. Warto uzywany kupic, bo gondolke i tak krotko sie uzywa, a potem wiecej pieniedzy mozna dac na lepsza spacerowke. W rosji lonex goruje, choc to polskie wozki. Szkoda, ze wiecej idzie na eksport niz zostaje w kraju.
Nie mam kol retro, ale zawsze moge wymienic. Spacerowka wtedy lepiej wyglada
1534251719729.jpg

Załączniki

• 1534251719729.jpg
    1534251719729.jpg
    544,6 KB · Wyświetleń: 209
@Stokrotenka23 ja tez taki chcialsm i mam. Na szczescie mam winde i moglam sobie na taki pozwolic. Mam lonex julia baronessa. Uwielbiam ten wozek, moj syn tez. Fajny, bo gondola duza, a on ma juz 74 cm, choc dopiero pol roku. Mam nadzieje, ze wytrzyma na kolejnego maluszka. Kupilam uzywany za 450. Rewelka, bo na dzialce super sie sprawdza i w lesie i na nierownym terenie. Syn dlugo w nim spal w dzien. Teraz w lozeczku spi
Moj syn jak sie urodził miał 62 wiec rósł w szybkim tempie i dobrze tez ,ze mialam wielka gondole

@Stokrotenka23 mysle, ze to zalezy gdzie kto mieszka. Ale jak sie ma winde czy mieszka w domku to mysle, ze to dobry wybor. Dokupilam tylko materacyk do srodka. Z gondoli mozna zrobic kolyske. Do tego mam tez spacerowke. Warto uzywany kupic, bo gondolke i tak krotko sie uzywa, a potem wiecej pieniedzy mozna dac na lepsza spacerowke. W rosji lonex goruje, choc to polskie wozki. Szkoda, ze wiecej idzie na eksport niz zostaje w kraju.
Nie mam kol retro, ale zawsze moge wymienic. Spacerowka wtedy lepiej wygladaZobacz załącznik 888152
Coś takiego moje style, najzwyczajniej prosty

A któraś z Was planuje używać chustę zamiast wózka lub wymiennie?
Co myślicie o pieluszkach wielorazowych?

Bardzo bym chciała chustować, kompletnie się na tym nie znam jednak :)

Z córką miałam Roana Maritę i był super na zimę, pompowane koła, duża gondola. Teraz na wiosnę i lato to bym wolała coś bardziej zwrotnego, ale jeszcze się tym nie interesowałam kompletnie :szok:

reklama
Do góry