7 tydz i 2 dzień. Mam napisane CRL 9.3 mm..Super [emoji846] chociaż rozmiar dzidzi to raczej 0.933mm chyba nie cały cm ,bo dobrze pamiętam ty masz 7 tydz?
reklama
mala-rybka
Fanka BB :)
Mam dzisiaj ból brzucha, albo takie wzdęcia, albo nie wiem, od rana [emoji849] co jakiś czas zakluje mnie w podbrzuszu, trzecia ciąża, chyba najgorzej przechodzę, ale chyba też z tyłu głowy mam myśl, że moja mama 3cie poroniła jakoś w 12-15 tygodniu, mialam 7 lat to pamiętam dokładnie [emoji52] tylko mama starsza była, miała już 44, mam nadzieję, że u mnie będzie wszystko OK
Jaasna
Mnie za kazdym razem do 12 tyg robili usg przezpochwowe.Dziewczyny a ja mam takie pytanie od którego tygodnia badanie jest już tylko przez brzuszek a nie już dopochwowo
A teraz sie zdziwilam, bo mialam sonda brzuszna. Lekarz mowil, ze jestem szczupla i dobrze wyczuwa pod reka powiekszona macice i bylo naprawde dobrze widac, az sama bylam zaskoczona.
mala-rybka
Centymetr, ja w prawie 10 tygodniu mialam 3 cm... Doczytałam, że to 2,9cm [emoji16] więc 3 tyg wcześniej to cm może bycSuper [emoji846] chociaż rozmiar dzidzi to raczej 0.933mm chyba nie cały cm ,bo dobrze pamiętam ty masz 7 tydz?
mala-rybka
U mnie nie mógł znaleźć dowcipnie, młodziak ułożony wysoko i robił przez brzuch [emoji2] w 9+6Mnie za kazdym razem do 12 tyg robili usg przezpochwowe.
A teraz sie zdziwilam, bo mialam sonda brzuszna. Lekarz mowil, ze jestem szczupla i dobrze wyczuwa pod reka powiekszona macice i bylo naprawde dobrze widac, az sama bylam zaskoczona.
9.3 mm to prawie 1 cm. Czyli obie z @Adeline89 mamy racjęCentymetr, ja w prawie 10 tygodniu mialam 3 cm... Doczytałam, że to 2,9cm [emoji16] więc 3 tyg wcześniej to cm może byc
mala-rybka
Nie kłócę się, zmulona dzisiaj jestem na maxa
mala-rybka
Ale 0.933mm to nie centymetr [emoji848] hmmm... Chyba że serio dzisiaj ze mną tak źle, dla mnie to jak milimetr9.3 mm to prawie 1 cm. Czyli obie z @Adeline89 mamy rację
reklama
mala-rybka
Juhu, jednak coś kminie jeszcze [emoji23][emoji23][emoji23]Dobra, jak na matematyka przystalo, rozstrzygne ten spor
9,3 mm to niecaly 1 CM - mala rybka i kaylla ma racje, Adeline sie pomylila
Podziel się: