reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Hehe gumki sobie wszyj po bokach [emoji846]
Te spodnie i tak są raczej do wywalenia to po co jeszcze mam się z nimi szarpać i gumki wszywać he he [emoji6] jako tymczasowy sposób się sprawdziło na zakupach [emoji16]

Piszecie i żelazie..ja po Tandyferonie myślałam, że mi jelita wybuchną takie zaparcia....

Te spodnie i tak są raczej do wywalenia to po co jeszcze mam się z nimi szarpać i gumki wszywać he he [emoji6] jako tymczasowy sposób się sprawdziło na zakupach [emoji16]

Piszecie i żelazie..ja po Tandyferonie myślałam, że mi jelita wybuchną takie zaparcia....
A miałaś ten z kwasem czy bez ? Bo dziewczyny na ten bez narzekają nie wiem jak to się przekłada na funkcjonowanie jelit.

Skoro sposób działa to znaczy że jest dobry [emoji6]

Dziewczyny , czy uzywacie osobno magnez procz standardowych witamin? Która pisala,ze od drugiego trymestru bedzie dodatkowo brac witaminy z dha, tak sie zastanawiam czemu od drugiego, ja kupilam takie które zawierają je już
Nie bede brala magnezu dopoki nie bedzie takiej potrzeby, a potrzeba niedlugo bedzie, bo zapewne jak zawsze pojawia sie skurcze lydek ;)

Witaminy z dha biore, bo ja jeszcze karmie piersia najmlodsze i musze sie wspomoc, a teraz tym bardziej, gdzie malo jem i sie wybredna zrobilam przez wrazliwosc na zapachy.

Nie bede brala magnezu dopoki nie bedzie takiej potrzeby, a potrzeba niedlugo bedzie, bo zapewne jak zawsze pojawia sie skurcze lydek ;)

Witaminy z dha biore, bo ja jeszcze karmie piersia najmlodsze i musze sie wspomoc, a teraz tym bardziej, gdzie malo jem i sie wybredna zrobilam przez wrazliwosc na zapachy.
Będziesz karmić w tandemie ? [emoji4]

A miałaś ten z kwasem czy bez ? Bo dziewczyny na ten bez narzekają nie wiem jak to się przekłada na funkcjonowanie jelit.

Skoro sposób działa to znaczy że jest dobry [emoji6]
Miałam właśnie ten zwykły chyba więc może i dlatego tak się działo aleeeee dla Malucha zniose wszystko !!!! [emoji3]

Jak nauczyłaś soe jeść. Zaczęłaś jakoś inaczej przyrządzać? Też próbowałam soe nauczyć [emoji12]nawet jak mojemu robiłam na patelni to mówię jak ładnie pachnie może też zjem ale nie szło.
Dodaje zawsze do mięsa, albo robie takie chinskie lub meksykanskie dania, na diecie tak średnio mozna doprawiac chyba ,ze ziolami, papryka

reklama
Ja na szczescie miałam luźne spodnie, bo schudłam , bo wazac 63kg i zakanczajac diete myślałam ,ze juz nie schudne,a tu 5kg spadlo więc musialam zwezac po bokach na czas tymczasowy

Do góry