reklama
polcia177
Fanka BB :)
Jak nauczyłaś soe jeść. Zaczęłaś jakoś inaczej przyrządzać? Też próbowałam soe nauczyć [emoji12]nawet jak mojemu robiłam na patelni to mówię jak ładnie pachnie może też zjem ale nie szło.Ja tez średnio z warzywami,ale odkad bylam na diecie nauczyłam się jeść
Te spodnie i tak są raczej do wywalenia to po co jeszcze mam się z nimi szarpać i gumki wszywać he he [emoji6] jako tymczasowy sposób się sprawdziło na zakupach [emoji16]Hehe gumki sobie wszyj po bokach [emoji846]
Piszecie i żelazie..ja po Tandyferonie myślałam, że mi jelita wybuchną takie zaparcia....
M
Millagros
Gość
A miałaś ten z kwasem czy bez ? Bo dziewczyny na ten bez narzekają nie wiem jak to się przekłada na funkcjonowanie jelit.Te spodnie i tak są raczej do wywalenia to po co jeszcze mam się z nimi szarpać i gumki wszywać he he [emoji6] jako tymczasowy sposób się sprawdziło na zakupach [emoji16]
Piszecie i żelazie..ja po Tandyferonie myślałam, że mi jelita wybuchną takie zaparcia....
Skoro sposób działa to znaczy że jest dobry [emoji6]
Jaasna
Nie bede brala magnezu dopoki nie bedzie takiej potrzeby, a potrzeba niedlugo bedzie, bo zapewne jak zawsze pojawia sie skurcze lydekDziewczyny , czy uzywacie osobno magnez procz standardowych witamin? Która pisala,ze od drugiego trymestru bedzie dodatkowo brac witaminy z dha, tak sie zastanawiam czemu od drugiego, ja kupilam takie które zawierają je już
Witaminy z dha biore, bo ja jeszcze karmie piersia najmlodsze i musze sie wspomoc, a teraz tym bardziej, gdzie malo jem i sie wybredna zrobilam przez wrazliwosc na zapachy.
M
Millagros
Gość
Będziesz karmić w tandemie ? [emoji4]Nie bede brala magnezu dopoki nie bedzie takiej potrzeby, a potrzeba niedlugo bedzie, bo zapewne jak zawsze pojawia sie skurcze lydek
Witaminy z dha biore, bo ja jeszcze karmie piersia najmlodsze i musze sie wspomoc, a teraz tym bardziej, gdzie malo jem i sie wybredna zrobilam przez wrazliwosc na zapachy.
Miałam właśnie ten zwykły chyba więc może i dlatego tak się działo aleeeee dla Malucha zniose wszystko !!!! [emoji3]A miałaś ten z kwasem czy bez ? Bo dziewczyny na ten bez narzekają nie wiem jak to się przekłada na funkcjonowanie jelit.
Skoro sposób działa to znaczy że jest dobry [emoji6]
Dodaje zawsze do mięsa, albo robie takie chinskie lub meksykanskie dania, na diecie tak średnio mozna doprawiac chyba ,ze ziolami, paprykaJak nauczyłaś soe jeść. Zaczęłaś jakoś inaczej przyrządzać? Też próbowałam soe nauczyć [emoji12]nawet jak mojemu robiłam na patelni to mówię jak ładnie pachnie może też zjem ale nie szło.
Jaasna
Haha, robilam tak samo w pierwszej ciazy!Trzeba sobie radzić [emoji16]Zobacz załącznik 887131
Pozniej przeszlam na legginsy
Ale nie wiedzialam, ze ktos jeszcze zna ten patent
reklama
Podziel się: