reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
Ogólnie sie robi niby po miesiącu wynik przy zmianie dawki. Najlepiej tsh i ft4. Też słyszałam o tym dopelhertz że dobre. Nawet ranking czytałam z 2018 i to jeden z najlepszych. Ale on ma w składzie też chyba żelazo? Dlatego narazie sie nie zdecydowałam. Kiedyś miałam za dużo żelaza [emoji12]
Ja mialam anemie i prawie cala ciaze bralam zelazo.. jeeeeeej. Zaparcia gigant. No raz na tydzien jak sie wyproznilam to bylo swieto.. ani sliwki, ani picie wody.. nic nie pomagalo.
Czasem surowe jablko albo szklanka mleka na czczo mnie przeczyscila ale to sporadycznie xP dlatego mam nadzieje ze tym razem anemia mnie nie dopadnie

reklama
Ogólnie sie robi niby po miesiącu wynik przy zmianie dawki. Najlepiej tsh i ft4. Też słyszałam o tym dopelhertz że dobre. Nawet ranking czytałam z 2018 i to jeden z najlepszych. Ale on ma w składzie też chyba żelazo? Dlatego narazie sie nie zdecydowałam. Kiedyś miałam za dużo żelaza [emoji12]
Ja mam akurat kiepskie jelita i zelaza często mialam malo mimo, ze jadlam dużo miesa

Ja mialam anemie i prawie cala ciaze bralam zelazo.. jeeeeeej. Zaparcia gigant. No raz na tydzien jak sie wyproznilam to bylo swieto.. ani sliwki, ani picie wody.. nic nie pomagalo.
Czasem surowe jablko albo szklanka mleka na czczo mnie przeczyscila ale to sporadycznie xP dlatego mam nadzieje ze tym razem anemia mnie nie dopadnie
A jakie brałaś ? Też brałam i zero problemów. Tardyfenol-fol miałam zapisany.

Ja i tak mam problem z załatwianiem sie wiec roznicy nie ma [emoji23]

reklama
Do góry