Stokrotenka23
Fanka BB :)
Nie sądziłam że może mnie boleć.. :/Weź mi nawet nie mow ja jak chce wstac z lozka czasem tak mnie za boli ,pociągnie,ze musze odczekac.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie sądziłam że może mnie boleć.. :/Weź mi nawet nie mow ja jak chce wstac z lozka czasem tak mnie za boli ,pociągnie,ze musze odczekac.
Jak tam bardzo cie boli to wez sobie, co ma paracetamol moznaDziewczyny a łykacie nospę na te bóle?
Bo nie wiem czy jest sens czy trzeba może? Bo mnie tak boli, ale po minucie czy dwóch przestaje i potem na trochę spokój.
Nic nie lykam. Jestem z tych co wola pojsc spac na czas bólu np glowy niz wziac tabletkę. Wiec się męczęDziewczyny a łykacie nospę na te bóle?
Bo nie wiem czy jest sens czy trzeba może? Bo mnie tak boli, ale po minucie czy dwóch przestaje i potem na trochę spokój.
Moja krew [emoji23] ja nawet jak chora bylam antybiotyki do szafki i nie bralam [emoji23] teraz jestem chora jak euthyrox musze bracNic nie lykam. Jestem z tych co wola pojsc spac na czas bólu np glowy niz wziac tabletkę. Wiec się męczę
Wedzonego na zimno nie moznaNie chodzi o rtec tylko,ale i o tokso, bo to wędzone a nie smażone
No wlasnie mi o to chodziWedzonego na zimno nie mozna
Antybiotyki bym brala ale ogólnie tabletek przeciwbólowych nie biorę.Moja krew [emoji23] ja nawet jak chora bylam antybiotyki do szafki i nie bralam [emoji23] teraz jestem chora jak euthyrox musze brac
Mi na początku wlasnie spadla nie wiedzialam co robie do 7 tygodnia [emoji23] dwa tygodnie chodziłam jak glupia,ale juz minęłoAntybiotyki bym brala ale ogólnie tabletek przeciwbólowych nie biorę.
W ciazy mi strasznie koncentracja spadła i pamięć....