reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
Oo, muszę znaleźć ta grupę na fb :) mi młoda wczoraj marudziła cały dzień, wieczorem temperatury dostała, i nad ranem znowu, wiec pobudka o 6 byla, ale jeszcze sobie lezakowalysmy w łóżku i zasnęła i teraz śpi jak zabita... nie pamietam kiedy wstałam wcześniej od niej [emoji28]
Musisz dodac Lena Iwa do znajomych, bo to tajna grupa nie znajdziesz jej

reklama
o ja dziś też już na nogach, ale spałam wczoraj po pracy, a potem poszłam normalnie spać o 22, więc wyspałam się za wszystkie czasy, jak tam u Was pogoda? u nas PADA - jak ja kocham ten dźwięk :biggrin2: dla mnie mogłoby słońce nie istnieć, chyba, że w mroźny zimowy dzień, w ogóle jestem pod tym względem odmieńcem kocham deszcz, śnieg, mróz, czuję się wtedy super i dziś pierwszy raz od dawna czuję się lepiej :tak:
strasznie jest nas już dużo, powiem szczerze, że powoli nie ogarniam wszystkich piszących :o
U nas tez deszcz :) Pieknie mi sie spalo. Wczoraj u nas ani burzy ani deszczu, a teraz jest tak przyjemnie.

Ja pamietam nas, ktore czesto pisza :)
Jesli ktos sie odezwie sprzed moim dolaczeniem tu i rzadko pisze, to go nie kojarze, niestety :(

Nie chodzi o rtec tylko,ale i o tokso, bo to wędzone a nie smażone
Wedzonki na goraco (np.ta makrela) sa bezpieczme pod wzgledem toxo.
Tu sie rozchodzi o szkodliwosc dymu wedzarniczego na plod.
Ja bym powiedziala- mocno ograniczyc takie jedzenie. Kawalek czasami pewnie nie zaszkodzi, ale w pierwszym trymestrze moze lepiej unikac tych wedzonek.

Oo, muszę znaleźć ta grupę na fb :) mi młoda wczoraj marudziła cały dzień, wieczorem temperatury dostała, i nad ranem znowu, wiec pobudka o 6 byla, ale jeszcze sobie lezakowalysmy w łóżku i zasnęła i teraz śpi jak zabita... nie pamietam kiedy wstałam wcześniej od niej [emoji28]
Zdrówka dla młodziutkiej [emoji6]

A ja dzisiaj pranie wszystkiego jeszcze mam dołączone, bo młodziak osikal wszystko [emoji52] dobrze, że słońce jest to wyschnie kołdra i materac

Ja dzisiaj padam :(Do północy opróżniałam meble bo sprzedajemy i dzisiaj ma Pani podjechać po nie...
A teraz na 12h do pracy przyszłamo_O

Co do niebezpiecznego jedzenia, ja jakieś 2 tygodnie temu zjadłam oscypka i potem dopiero coś mnie tknęło i przeczytałam że niby nie można...

reklama
Do góry