Musisz dodac Lena Iwa do znajomych, bo to tajna grupa nie znajdziesz jejOo, muszę znaleźć ta grupę na fb mi młoda wczoraj marudziła cały dzień, wieczorem temperatury dostała, i nad ranem znowu, wiec pobudka o 6 byla, ale jeszcze sobie lezakowalysmy w łóżku i zasnęła i teraz śpi jak zabita... nie pamietam kiedy wstałam wcześniej od niej [emoji28]
reklama
Beata86
Fanka BB :)
Gdzie jest ta tabelka?Tam masz w tabeli wiekszosc dziewczyn, możesz sie dopisać ,ja mam na 18.03
Jaasna
U nas tez deszcz Pieknie mi sie spalo. Wczoraj u nas ani burzy ani deszczu, a teraz jest tak przyjemnie.o ja dziś też już na nogach, ale spałam wczoraj po pracy, a potem poszłam normalnie spać o 22, więc wyspałam się za wszystkie czasy, jak tam u Was pogoda? u nas PADA - jak ja kocham ten dźwięk dla mnie mogłoby słońce nie istnieć, chyba, że w mroźny zimowy dzień, w ogóle jestem pod tym względem odmieńcem kocham deszcz, śnieg, mróz, czuję się wtedy super i dziś pierwszy raz od dawna czuję się lepiej
strasznie jest nas już dużo, powiem szczerze, że powoli nie ogarniam wszystkich piszących
Ja pamietam nas, ktore czesto pisza
Jesli ktos sie odezwie sprzed moim dolaczeniem tu i rzadko pisze, to go nie kojarze, niestety
Jaasna
O, ja tez mam tak dziwnie - jak nie jestem w ciazy, to wcale nie pije, piwa nie lubie i nie ciagnie mnie do tego. A w ciazy np. mam smaka na piwo smakowe WTF?!Ja mam ochote na piwo z sokiem -.- a jak nie bylam w ciazy to nie pilam nic..
Jaasna
Wedzonki na goraco (np.ta makrela) sa bezpieczme pod wzgledem toxo.Nie chodzi o rtec tylko,ale i o tokso, bo to wędzone a nie smażone
Tu sie rozchodzi o szkodliwosc dymu wedzarniczego na plod.
Ja bym powiedziala- mocno ograniczyc takie jedzenie. Kawalek czasami pewnie nie zaszkodzi, ale w pierwszym trymestrze moze lepiej unikac tych wedzonek.
mala-rybka
Zdrówka dla młodziutkiej [emoji6]Oo, muszę znaleźć ta grupę na fb mi młoda wczoraj marudziła cały dzień, wieczorem temperatury dostała, i nad ranem znowu, wiec pobudka o 6 byla, ale jeszcze sobie lezakowalysmy w łóżku i zasnęła i teraz śpi jak zabita... nie pamietam kiedy wstałam wcześniej od niej [emoji28]
A ja dzisiaj pranie wszystkiego jeszcze mam dołączone, bo młodziak osikal wszystko [emoji52] dobrze, że słońce jest to wyschnie kołdra i materac
Jivka
Moderator
Ja dzisiaj padam Do północy opróżniałam meble bo sprzedajemy i dzisiaj ma Pani podjechać po nie...
A teraz na 12h do pracy przyszłam
Co do niebezpiecznego jedzenia, ja jakieś 2 tygodnie temu zjadłam oscypka i potem dopiero coś mnie tknęło i przeczytałam że niby nie można...
A teraz na 12h do pracy przyszłam
Co do niebezpiecznego jedzenia, ja jakieś 2 tygodnie temu zjadłam oscypka i potem dopiero coś mnie tknęło i przeczytałam że niby nie można...
Marcowe 2019 i tak gdzie masz tematy rozne, dieta w ciazy, tabelka, tsh, wizytyGdzie jest ta tabelka?
Stokrotenka23
Hej hej,
Mnie dziś boli podbrzusze, okolice jajników czyli macica nadal sie rozciąga :/
reklama
Weź mi nawet nie mow ja jak chce wstac z lozka czasem tak mnie za boli ,pociągnie,ze musze odczekac.Hej hej,
Podziel się: