reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
A ja dzis obudzilam sie o 2 w nocy i do 4 zasnac nie mogłam rzucalam sie krecilam masakra... Dzisiaj moze zrobię salatke warzywna,bo naszla mnie ochota. Waga poszla w dół nie wiem, czy leki tak dzialaja czy co, ale jem normalnie wrecz dużo nie ograniczam sie tak, zobaczymy dalej.
Dwie noce temu tak miałam, 3 godziny przewracalam się z boku na bok i nie moglam spać. Jak poszlam do pracy to się koleżanka pytala czy coś pilam wieczorem bo jestem taka zmarnowana.

reklama
13.03 ale ja czuję że może dzień kobiet [emoji23]
Ja mam na dzień kobiet termin :)
A ja dzis obudzilam sie o 2 w nocy i do 4 zasnac nie mogłam rzucalam sie krecilam masakra... Dzisiaj moze zrobię salatke warzywna,bo naszla mnie ochota. Waga poszla w dół nie wiem, czy leki tak dzialaja czy co, ale jem normalnie wrecz dużo nie ograniczam sie tak, zobaczymy dalej.
U mnie waga -2kg od początku ale sie nie dziwie bo bardzo malo jem i zdarza sie ze są wymioty.

Ja też już na nogach. Od 6. Wczoraj straszna burza była i Młoda nie zaganiala krów ( tu sobie chodza na pastwisku a wieczorem przeplywaja rzeke i sie je zagania do obory) i nie karmiła cielaka (butelka) a dziś wracamy do domu więc trzeba było wstać na poranny obrzadek....

A myślałyscie o malowaniu włosów henna? Podobno w ciąży można. Ja już 2 razy malowalam przed ciaza i wyszło super. I włosy pogrubione pięknie i błyszczące. Tylko sporo więcej zachodu z malowaniem. No i siwych od razu nie pokryje, trzeba że 3-4 razy malować. I niestety samemu bo mało fryzjerów maluje. No i nie zawsze się da przewidzieć kolor....

My dzisiaj wyprawa do Francji na zameczek sobie zrobimy, potem do znajomych na grilla [emoji16] będzie udany dzień...

A może dziewczyny zrobimy taka tabelkę jak na fb zrobiłam? Jest bardziej przejrzysta

o ja dziś też już na nogach, ale spałam wczoraj po pracy, a potem poszłam normalnie spać o 22, więc wyspałam się za wszystkie czasy, jak tam u Was pogoda? u nas PADA - jak ja kocham ten dźwięk :biggrin2: dla mnie mogłoby słońce nie istnieć, chyba, że w mroźny zimowy dzień, w ogóle jestem pod tym względem odmieńcem kocham deszcz, śnieg, mróz, czuję się wtedy super i dziś pierwszy raz od dawna czuję się lepiej :tak:
strasznie jest nas już dużo, powiem szczerze, że powoli nie ogarniam wszystkich piszących :o
Ja tez wole jak jest maks 26 stopni nie znoszę upalow nie moglabym mieszkac za granica w cieplejszej części. U nas dzis super w koncu ochlodzenie 21, dom od 5 rano sie wietrzy, okna na osciez, milo w końcu w mieszkaniu miec maks 24 stopnie a nie 28, jak bedzie sie utrzymywać temp dluzej to sie wychlodzi,a od poniedziałku znów 33 [emoji53]

reklama
My dzisiaj wyprawa do Francji na zameczek sobie zrobimy, potem do znajomych na grilla [emoji16] będzie udany dzień...

A może dziewczyny zrobimy taka tabelkę jak na fb zrobiłam? Jest bardziej przejrzysta

Oo, muszę znaleźć ta grupę na fb :) mi młoda wczoraj marudziła cały dzień, wieczorem temperatury dostała, i nad ranem znowu, wiec pobudka o 6 byla, ale jeszcze sobie lezakowalysmy w łóżku i zasnęła i teraz śpi jak zabita... nie pamietam kiedy wstałam wcześniej od niej [emoji28]

Do góry