reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
Ja mam tak samo. Nam ochotę na lampkę takiego zimnego dobrego szampana. A piwo Corona jak mi pięknie pachnie :D Ale powstrzymuje się. Bezalkoholowego też wolę nie pic bo się już naczytalam o tym...
A co ja mam powiedzieć w przyszłym tygodniu wesele mojego szwagra jestesmy z mężem starosta i a ja nawet toast za nich nie wypije tylko soczek [emoji23]

reklama
Ja mam do tej pory kontakt z dziewczynami z poprzedniej ciazy, kilka z nich juz mnie odwiedzilo. Nic tak nie zaciesnia wiezi jak wspolna ciaza, a pozniej dzieci w tym samym wieku ;-)
A jak wyszlo z grupa na fb,istnieje? Bo jakos temat sie urwal.
Grupa na fb jest stworzona przez Lena Iwa musisz pierw do niej wyslac zaproszenie i dopiero cie doda, bo to grupa tajna nie znajdziesz jej tak

Ja ostatnio wypiłam takie pysze bezalkoholowe. Weszło bez problemu. A dziś mąż pije piwko i tak kurcze ładnie mi pachnie, a nie przepadam za zwykłym piwem. Nie wiem jak tam kawa bo nie piję, nigdy nie piłam, ale lody kawowe ostatnio bardzo mi smakują, jak nigdy!
A ja nie moge znieść zapachu piwa, jak maz mnie po nim pocaluje, to mowie,ze metalem smakuje jak bym z puszka sie całowala [emoji23]

reklama
A ja dzis obudzilam sie o 2 w nocy i do 4 zasnac nie mogłam rzucalam sie krecilam masakra... Dzisiaj moze zrobię salatke warzywna,bo naszla mnie ochota. Waga poszla w dół nie wiem, czy leki tak dzialaja czy co, ale jem normalnie wrecz dużo nie ograniczam sie tak, zobaczymy dalej.

Do góry