Jestem ciekawa co mi po ciąży zostanie ogólnie gruba nie jestem poki co 48kg ale mam tędencję do tycia
To by ci sie przydalo parę kg na zapas [emoji23] chudzino. Ile masz wzrostu?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jestem ciekawa co mi po ciąży zostanie ogólnie gruba nie jestem poki co 48kg ale mam tędencję do tycia
U mnie nawet w luzniejszej widać. Tylko że ja po pierwszej ciąży miałam przepukline to mi jeszcze brzuch nie spadł do końca.Jak założę luźniejszą koszulkę to nie widać jeszcze nic. Ze znajomych nikt się nie domyślał że jestem dopóki nie powiedziałam. Do zapachów mam tak samo, kawy pól filiżanki wypiłam odkąd jestem a zapach jej jak kiedyś był przyjemny to teraz odrzuca, nawet ulubione perfumy teraz śmierdzą a nie pachną hehe ciąża to ciekawy stan
Hehe faktycznie zdrowo ,u mnie w szafkach nie znajdziesz slodyczy [emoji23] u nas rzadko sa,bo malo kto je, choć dzis maz grzesia kupil i zjadlamMoje zdobycze[emoji12]Zobacz załącznik 886866
P.s jeszcze lody w zamrażalniku
Jesz makrele ? Ja tez bym zjadla,ale sie boje tak samo mam ochote na pasztet wędzonyAle na kolacje pasta z makreli. U nas różnie kupie, zjemy, potem nie ma jakiś czas i jak nas najdzie to kupujemy. Dzisiaj mnie trochę poniosło [emoji12]
O jaa zabiłaś mnie właśnie w ogóle nie pomyślałam dzięki !Jesz makrele ? Ja tez bym zjadla,ale sie boje tak samo mam ochote na pasztet wędzony
Ależ poszłas na całośćAle na kolacje pasta z makreli. U nas różnie kupie, zjemy, potem nie ma jakiś czas i jak nas najdzie to kupujemy. Dzisiaj mnie trochę poniosło [emoji12]
Mysle,ze tez jak sie coś zje to zaraz sie nie stanie, ale lepiej uwazac, ja cale zycie jadlam jajka pol miękko ,pasztet, makrele i nic ,ale z racji na pecha wole teraz nie ryzykowaćO jaa zabiłaś mnie właśnie w ogóle nie pomyślałam dzięki !