Beata86
Fanka BB :)
Ja tez nie wciągne [emoji23] niby waga ta sama a brzuch wydenty strasznie
Mam to samo waga taka sama w brzuch juz wydety
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez nie wciągne [emoji23] niby waga ta sama a brzuch wydenty strasznie
Ja mam brzuch jak w 5 miesiącu ciąży A waga spadła 3kg. Dalej mdli jak nie wiem A o zapachach już nie wspomnę bo nawet chleba wachac nie mogę. Kawy już nie pije z miesiąc bo mnie odrzucilo. A w pierwszej ciąży piłam ciągle i nic.Mam to samo waga taka sama w brzuch juz wydety
Ja tez na diecie przestalam pic kawe także już mi jej nie brakowalo i nie brakPoszukalam na olx i kupię po ślubie [emoji173] I będę podsluchiwac dzidziolka. Wiem że to mała kwota ale póki co wszystko idzie w wydatki ślubne po prostu.
A z kawa to u mnie taka historia ze tydzien przed zrobieniem testu rozpoczęłam post dabrowskiej. Myslalam ze okres mi nie przychodzi przez ten post, a w czasie postu wszystkie używki musi sie odstawic. Więc od kawy odwyklam Ale czasem sobie wypiję, ale to juz ne 2-3 razy dziennie A 2 razy na tydzień
Ja mam brzuch jak w 5 miesiącu ciąży A waga spadła 3kg. Dalej mdli jak nie wiem A o zapachach już nie wspomnę bo nawet chleba wachac nie mogę. Kawy już nie pije z miesiąc bo mnie odrzucilo. A w pierwszej ciąży piłam ciągle i nic.
Ja i tak mialam flaka po porzedniej ciazy to nie kapna sie szybkoJak założę luźniejszą koszulkę to nie widać jeszcze nic. Ze znajomych nikt się nie domyślał że jestem dopóki nie powiedziałam. Do zapachów mam tak samo, kawy pól filiżanki wypiłam odkąd jestem a zapach jej jak kiedyś był przyjemny to teraz odrzuca, nawet ulubione perfumy teraz śmierdzą a nie pachną [emoji14] hehe ciąża to ciekawy stan
SuperDziewczyny ja już po wizycie maleństwo ma 3cm i wyliczyła mi 9+4 I termin jednak na 11 marzec. Serduszko bije i wszytko jest ok . Powiedziała że objawy mogą zanikac bo to już 3 miesiąc.
Ja chwilowo się wstrzymuję, ale max do końca pierwszego trymestru. A może nawet wcześniej się zdecyduję, bo już mam takie odrosty plus siwe, że masakra. A kolor pięknyA jak u was z farbowaniem? Robicie, czy nie? Ja sie wytrzymałam ,bo włosy mi mega leca,ale później z blondu marzy mi sie taki [emoji175]Zobacz załącznik 886805
Z reguly w ciąży odrzuca od uzywek, fajek,alkohol,kawa zwykle kobieta tydz później dowiaduje sie o ciazy
Ja tez staram sie jeść zdrowo tym bardziej, ze dwa miesiace temu zrzuciłam sporo i nie chce efektu jo-jo ,wiadomo jestem w ciąży tez nie bede jak na diecie zalowac sobie lyzki dwie wiecej jedzeniaJa to jak sie dowiedziała że najprawdopodobniej jestem w ciąży to sie jeszcze nigdy tak dobrze nie odżywiałam zawsze lubiłam zjeść coś nie zdrowego, chipsy, cheesburgery z mcdonalda, pizza, teraz to ja tego nie tknę, pomyśle o tym jedzeniu to mnie odrzuca, zobaczymy jak będzie dalej ale póki co to owoce warzywa, zupy itp to mi smakuję. A zawsze myslalam że w ciąży to sobie dopiero na legalu po podjadam
Ja i tak mialam flaka po porzedniej ciazy to nie kapna sie szybko