reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
Hej dziewczyny, trochę się martwię bo wszystkie objawy od kilku dni zaczynają mi przechodzić... przestało mnie mdlic, brzuch mnie nie pobolewa, piersi mam mniej wrażliwe .... już mam najgorsze myśli... Jutro na szczęście Jes rem umówiona do położnej Na 8:40 I mam nadzieję że nie potwierdza się moje objawy. Strasznie się boję. A co do cery to też mnie strasznie obsypuje na twarzy u na dekolcie. Ale to pewnie od słodyczy na które sobie czasem pozwalam.

Mam teraz podobnie, mdłości nie są już tak dokuczliwe, brzuch nic nie boli jak wczesniej, piersi powiększyły się ale w dotyku mniej wrażliwe jak na poczatku. Byłam u lekarza we wtorek i z dzidzią wszystko ok, rośnie. Myślę że po prostu złagodziły Ci się objawy ale daj znać jutro po wizycie co powie lekarz :)

reklama
Hej dziewczyny, trochę się martwię bo wszystkie objawy od kilku dni zaczynają mi przechodzić... przestało mnie mdlic, brzuch mnie nie pobolewa, piersi mam mniej wrażliwe .... już mam najgorsze myśli... Jutro na szczęście Jes rem umówiona do położnej Na 8:40 I mam nadzieję że nie potwierdza się moje objawy. Strasznie się boję. A co do cery to też mnie strasznie obsypuje na twarzy u na dekolcie. Ale to pewnie od słodyczy na które sobie czasem pozwalam.
To dobrze,ze mijaja ja w dwóch innych ciazach nie mialam wcale objawów ciazowych nie martw sie

Cześć dziewczyny można jeszcze do was dołączyć? Jestem Paula mam już w domu córeczkę 2letnią Wiktorię. Termin z om na 26 marca i sie pókico zgadza z usg. To dopiero 7 tydzień i 2 dzień. Poczytam was troche ile dam rade jakie już tematy sie przewineły.

Kawa dwa dni temu mnie odrzuciło:( też myślałam że to nie nastąi bo w pierwszej ciąży mi smakowała normlanie.
Burza właśnie chyba sie u nas skończyła w ostatniej chwili wrociłyśmy z córką z działki.

Witaj i gratulacje [emoji6]

Nie martw się bezie dobrze, ja tez nie mam prawie żadnych objawów a wczoraj na USG wszystko Ok było [emoji4] który u Ciebie tydzień ?

Ja gdyby nie siostra to bym testu tak szybko nie zrobiła. Żadnych objawów. Teraz od kilku dni dopiero mam mdłości głównie jak jestem głodna i dwa razy mi sie mega słabo zrobiło.
Olka-Manolka nie mart sie na zapas na szczęście jutro masz wizyte to sie uspokoisz. Z tymi objawami to tak czasem jest naprzemiennie.

U mnie jest teraz 9+5. Czyli leci 10 tydzien o ile dobrze rozumiem jak to się liczy bo to moja pierwsza ciąża. Cieszę się że jutro mam tą wizytę bo inaczej bym sobie tylko wkrecala. I tak pewnie noc będzie nieprzespana.

Tak mi się wydaje z tymi tygodniami. Skończony 14 czyli jak zacznies 15 to bierzesz [emoji6] a korzystasz z jakiejś aplukacji? Bo tam obe też podpowiadają [emoji6]

Nie polecam Preglife do liczenia tygodni. Spojrzałam dziś z ciekawości i ze zdziwieniem odkryłam, że od 37+0 jest 10 miesiąc ciąży. :D

U mnie sie ten przesad nie sprawdzil
emoji23.png
U mnie też nie. Z córa cerę niemowlaka miałam. Za to z synem wysypało :)
A jak z waszym doświadczeniem?
Ciaza objawowa=córka?
Ciaza bezobjawowa =syn?
Obie ciążę takie same, lekkie mdłości na początku i zgaga od połowy ciąży. Mam core i syna .teraz tak samo. Chce syna ale nie wiem...

reklama
Ja też właśnie zastanawiam sie jak z tymi objawami bo niby każda ciąża inna. A ta już od samego początku inna niż z córką. Ogólnie chciałabym drugą córkę no ale zobaczyny[emoji12] moja siostra też jest w ciąży z tym że jej już leci 19tc.

Do góry