reklama
Witajcie dziewczyny, ja właśnie ogarnęłam dom. Zalamala mnie temp na dworze 24 z rana a wiec nie ma co liczyc w dalszym ciagu na burze mimo,ze zapowiadali,wczoraj tez chmury sie pokrecily pogrzmialo i poszło w dal a temp zostawilo 33 bez deszczu, juz mam dosc upałów to nie dla mnie, ja najlepiej czuje sie z temp 26 maks [emoji846] jem jogurcika i ide spac, dzis moze mlody mi da, bo kuzynostwo pojechalo to nie bedzie latania.
MIŁEGO DNIA, udanych wizyt [emoji846][emoji106]
Witaj gratulacje, pierwsza ciaza najlepszy czas [emoji846]Cześć jestem tu nowa. A wlasciwie... Czytam Was od samego pierwszego posta postanowiłam się ujawnić, może będzie mi łatwiej. Mam już 3cm maluszka, wg usg 9+6, to moja pierwsza ciąża, jestem totalnie zielona w tym wszystkim.
jagoda87
Fanka BB :)
Cześć jestem tu nowa. A wlasciwie... Czytam Was od samego pierwszego posta postanowiłam się ujawnić, może będzie mi łatwiej. Mam już 3cm maluszka, wg usg 9+6, to moja pierwsza ciąża, jestem totalnie zielona w tym wszystkim.
Witaj i gratulacje! [emoji4]
Beata86
Witajcie dziewczyny, ja właśnie ogarnęłam dom. Zalamala mnie temp na dworze 24 z rana a wiec nie ma co liczyc w dalszym ciagu na burze mimo,ze zapowiadali,wczoraj tez chmury sie pokrecily pogrzmialo i poszło w dal a temp zostawilo 33 bez deszczu, juz mam dosc upałów to nie dla mnie, ja najlepiej czuje sie z temp 26 maksjem jogurcika i ide spac, dzis moze mlody mi da, bo kuzynostwo pojechalo to nie bedzie latania.
MIŁEGO DNIA, udanych wizyt
U mnie też chłodno, idą ciemne chmury coś czuje że dzis ładnie popada
Oby młody trochę dał pospać mnie w nocy budził regularnie komar
Ja się zbieram do pracy dobrze ze dziś piątek...
Miłego dnia
CześćCześć jestem tu nowa. A wlasciwie... Czytam Was od samego pierwszego posta postanowiłam się ujawnić, może będzie mi łatwiej. Mam już 3cm maluszka, wg usg 9+6, to moja pierwsza ciąża, jestem totalnie zielona w tym wszystkim.
U nas też póki co 24, ale prognozy mówią, że najwięcej będzie o 9 rano, bo 25, a potem temperatura ma spadać i ma być koło 22 u nas. Mam nadzieję, że tak będzie, bo potrzebuję trochę odpoczynku od tych upałów. Temperatury powyżej 30 stopni nie są dla mnie, a tym bardziej nie w ciąży:/Witajcie dziewczyny, ja właśnie ogarnęłam dom. Zalamala mnie temp na dworze 24 z rana a wiec nie ma co liczyc w dalszym ciagu na burze mimo,ze zapowiadali,wczoraj tez chmury sie pokrecily pogrzmialo i poszło w dal a temp zostawilo 33 bez deszczu, juz mam dosc upałów to nie dla mnie, ja najlepiej czuje sie z temp 26 maks [emoji846] jem jogurcika i ide spac, dzis moze mlody mi da, bo kuzynostwo pojechalo to nie bedzie latania.
U mnie jest taki sam z OM i z usgJakim terminem się sugerujecie z OM czy z USG ... u mnie rozbieżność tygodnia... i nie wiem już na który termin patrzeć
Tu wiecznie cos nie działa.Kurcze nie wyswietlaja mi sie powiadomienia,ze sa nowe posty, a jestem dodana do watku
Ja za to czuje się najlepiej w temperaturach 30 stopni jak są 24 stopnie to już mi zimno na wieczór już muszę ubierać długie spodnie i bluzę bo zamarzam zawsze mówiłam że ja to powinnam urodzić się w ciepłych krajach a nie w Polsce i do tego w lutym gdzie to taki zimny miesiąc brr zima nie jest dla mnie jestem jak niedźwiedź mogłabym zimę przespać całą pod ciepłą kołdrąWitajcie dziewczyny, ja właśnie ogarnęłam dom. Zalamala mnie temp na dworze 24 z rana a wiec nie ma co liczyc w dalszym ciagu na burze mimo,ze zapowiadali,wczoraj tez chmury sie pokrecily pogrzmialo i poszło w dal a temp zostawilo 33 bez deszczu, juz mam dosc upałów to nie dla mnie, ja najlepiej czuje sie z temp 26 maks [emoji846] jem jogurcika i ide spac, dzis moze mlody mi da, bo kuzynostwo pojechalo to nie bedzie latania.
reklama
kwasek
Też nie wyświetla ale wtedy wchodze na strone główna marcowych mam, tam gdzie są wątki. Przy każdym jak jest coś nowego mam kropkę niebieska. Wchodze w wątek i sam mi przeskakuje do pierwszego nieprzeczytanego.Dziewczyny tez wam sie nie wyswietlaja powiadomienie o nowych postach, ja mam powlaczane ale calkowicie nic nie powiadamia i musze szukac ostatnie
Podziel się: