U mnie zadna ciaza nie mowila co za płeć,a każda zupelnie inna także chyba nie ma to nic do rzeczyA jak z waszym doświadczeniem?
Ciaza objawowa=córka?
Ciaza bezobjawowa =syn?
reklama
Beata86
Fanka BB :)
A u nas na dolnymslasku w kolo burze,a w naszej miejscowości nic tragedia [emoji53] chyba nalesniki zaraz zrobię
Ja tez dolnyśląsk, kolo 15 przeszła burza pogrzmiało postraszyło troche deszczu i przeszło bez większych szkód się obyło. Teraz słońce
jagoda87
JESTEM w szoku..od dwóch dni nie smakuje mi kawa !! Moja ukochana którą od tylu lat rozpoczynałam dzień !
Mnie tez od kawy odrzuciło a tak lubiałam z rana kawkę popijać, zresztą prawie nic nie jestem w stanie jeść tylko owoce bym jadła.
jagoda87
A u nas na dolnymslasku w kolo burze,a w naszej miejscowości nic tragedia [emoji53] chyba nalesniki zaraz zrobię
Ja właśnie skończyłam smażyć naleśniki bo córka sobie zażyczyła na kolacje [emoji6]
Mnie też trochę wysypało na twarzy...
U nas też burzy ani widu ani słychu, chociaż niezmiennie mam nadzieję, że coś przyjdzie. A przede wszystkim mam nadzieję, że sprawdzą się prognozy pogody i jutro rzeczywiście będzie te kilka stopni mniej. Dzisiaj przez ten upał i duchotę prawie zemdlałam u kosmetyczki:/ Gdyby mnie szybko nie położyły, to by mnie zbierały z podłogi.
No i nadal jestem niesamowicie zmęczona. Od 3 tygodni chyba nie miałam normalnie przespanej nocy. Ciągle się budzę, nie mogę zasnąć, przewracam z boku na bok, no masakra. A w ciągu dnia ciągle śpiąca jestem potem.
U nas też burzy ani widu ani słychu, chociaż niezmiennie mam nadzieję, że coś przyjdzie. A przede wszystkim mam nadzieję, że sprawdzą się prognozy pogody i jutro rzeczywiście będzie te kilka stopni mniej. Dzisiaj przez ten upał i duchotę prawie zemdlałam u kosmetyczki:/ Gdyby mnie szybko nie położyły, to by mnie zbierały z podłogi.
No i nadal jestem niesamowicie zmęczona. Od 3 tygodni chyba nie miałam normalnie przespanej nocy. Ciągle się budzę, nie mogę zasnąć, przewracam z boku na bok, no masakra. A w ciągu dnia ciągle śpiąca jestem potem.
polcia177
Cześć dziewczyny można jeszcze do was dołączyć? Jestem Paula mam już w domu córeczkę 2letnią Wiktorię. Termin z om na 26 marca i sie pókico zgadza z usg. To dopiero 7 tydzień i 2 dzień. Poczytam was troche ile dam rade jakie już tematy sie przewineły.
Kawa dwa dni temu mnie odrzuciło też myślałam że to nie nastąi bo w pierwszej ciąży mi smakowała normlanie.
Burza właśnie chyba sie u nas skończyła w ostatniej chwili wrociłyśmy z córką z działki.
Kawa dwa dni temu mnie odrzuciło też myślałam że to nie nastąi bo w pierwszej ciąży mi smakowała normlanie.
Burza właśnie chyba sie u nas skończyła w ostatniej chwili wrociłyśmy z córką z działki.
Witaj w naszym gronie gratulacjeCześć dziewczyny można jeszcze do was dołączyć? Jestem Paula mam już w domu córeczkę 2letnią Wiktorię. Termin z om na 26 marca i sie pókico zgadza z usg. To dopiero 7 tydzień i 2 dzień. Poczytam was troche ile dam rade jakie już tematy sie przewineły.
reklama
Olka-Manolka
Hej dziewczyny, trochę się martwię bo wszystkie objawy od kilku dni zaczynają mi przechodzić... przestało mnie mdlic, brzuch mnie nie pobolewa, piersi mam mniej wrażliwe .... już mam najgorsze myśli... Jutro na szczęście Jes rem umówiona do położnej Na 8:40 I mam nadzieję że nie potwierdza się moje objawy. Strasznie się boję. A co do cery to też mnie strasznie obsypuje na twarzy u na dekolcie. Ale to pewnie od słodyczy na które sobie czasem pozwalam.
Podziel się: