reklama
Beata86
Fanka BB :)
Ja też jak niemowlak
Mnie nic nie ciągnie do słodkiego, wcześniej to się bez tego nie obyło żebym czekolady nie podjadła. Póki co może nie istnieć. Teraz moję ulubione danie to zupy... wcześniej jak nie musiała to nie gotowałam
Stokrotenka23
Usg z racji długich cykli junior jest młodszy niz om wiec dla mnie to normalne.Jakim terminem się sugerujecie z OM czy z USG ... u mnie rozbieżność tygodnia... i nie wiem już na który termin patrzeć
Om wychodzi 10+3 A jutro dopiero zaczynam 9+0 (w ogóle powinnam mówić że dziś zaczelam ale aplikacja nie chce mi sie ustawić tak więc dla wygody mowie juz jak apka pokazuje).
Mi smakują kiszone i czekolada!Mnie nic nie ciągnie do słodkiego, wcześniej to się bez tego nie obyło żebym czekolady nie podjadła. Póki co może nie istnieć. Teraz moję ulubione danie to zupy... wcześniej jak nie musiała to nie gotowałam
Jezzzu narzeczony nie wytrzymuje juz ze mną i z tym na co mam ochotę i mówi że nic się nie zmieniło wlasciwie bo ja tak zawsze mialam [emoji23]
monia_l
Wrześniowe mamy'07
U mnie identycznieSmaki się zmieniają Ja odkąd jestem wypiłam pół filiżanki w ogóle mi nie smakuje. Sam zapach mi przeszkadza. Wiele rzeczy które wcześniej jadłam co dzień do buzi już nie wezmę. blll....
Beata86
.Mi smakują kiszone i czekolada!
Jezzzu narzeczony nie wytrzymuje juz ze mną i z tym na co mam ochotę i mówi że nic się nie zmieniło wlasciwie bo ja tak zawsze mialam [emoji23][/QUOTE]
Haha to nieźle cie podsumował ja na same ogórki mam ochotę
Jezzzu narzeczony nie wytrzymuje juz ze mną i z tym na co mam ochotę i mówi że nic się nie zmieniło wlasciwie bo ja tak zawsze mialam [emoji23][/QUOTE]
Haha to nieźle cie podsumował ja na same ogórki mam ochotę
Kasia323
o właśnie u mnie też cykle 31-36 dni... wuec racja USG będzie bardziej miarodajneUsg z racji długich cykli junior jest młodszy niz om wiec dla mnie to normalne.
Om wychodzi 10+3 A jutro dopiero zaczynam 9+0 (w ogóle powinnam mówić że dziś zaczelam ale aplikacja nie chce mi sie ustawić tak więc dla wygody mowie juz jak apka pokazuje).Mi smakują kiszone i czekolada!
Jezzzu narzeczony nie wytrzymuje juz ze mną i z tym na co mam ochotę i mówi że nic się nie zmieniło wlasciwie bo ja tak zawsze mialam [emoji23]
Stokrotenka23
U mnie 50-60 dni [emoji85]o właśnie u mnie też cykle 31-36 dni... wuec racja USG będzie bardziej miarodajne
Może masz teraz bardziej kobieca,a nie jak nastkaMnie mąż powiedział, że po ciążach mam ładniejszą figurę
Nie to, żebym miała kiedykolwiek badziewną, haha Ja tam lubię siebie
reklama
Milenka28
Odebrałam wyniki, po wypiciu glukozy wyniki dobre, nie mam cukrzycy ufff. To narazie koniec nerwów
Podziel się: