reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
Upały , padam na pysk a dzień w dzień z kinderami plaża . Powiem wam że już nie mam sił wiem wiem że jak my wszystkie ale pożalic się trzeba

reklama
Jakim terminem się sugerujecie z OM czy z USG ... u mnie rozbieżność tygodnia... i nie wiem już na który termin patrzeć
Usg z racji długich cykli ;) junior jest młodszy niz om wiec dla mnie to normalne.
Om wychodzi 10+3 A jutro dopiero zaczynam 9+0 (w ogóle powinnam mówić że dziś zaczelam ale aplikacja nie chce mi sie ustawić tak więc dla wygody mowie juz jak apka pokazuje).
Mnie nic nie ciągnie do słodkiego, wcześniej to się bez tego nie obyło żebym czekolady nie podjadła. Póki co może nie istnieć. Teraz moję ulubione danie to zupy... wcześniej jak nie musiała to nie gotowałam :p
Mi smakują kiszone i czekolada!
Jezzzu narzeczony nie wytrzymuje juz ze mną i z tym na co mam ochotę i mówi że nic się nie zmieniło wlasciwie bo ja tak zawsze mialam [emoji23]

.Mi smakują kiszone i czekolada!
Jezzzu narzeczony nie wytrzymuje juz ze mną i z tym na co mam ochotę i mówi że nic się nie zmieniło wlasciwie bo ja tak zawsze mialam [emoji23][/QUOTE]

Haha to nieźle cie podsumował :D ja na same ogórki mam ochotę ;)

Usg z racji długich cykli ;) junior jest młodszy niz om wiec dla mnie to normalne.
Om wychodzi 10+3 A jutro dopiero zaczynam 9+0 (w ogóle powinnam mówić że dziś zaczelam ale aplikacja nie chce mi sie ustawić tak więc dla wygody mowie juz jak apka pokazuje).Mi smakują kiszone i czekolada!
Jezzzu narzeczony nie wytrzymuje juz ze mną i z tym na co mam ochotę i mówi że nic się nie zmieniło wlasciwie bo ja tak zawsze mialam [emoji23]
o właśnie u mnie też cykle 31-36 dni... wuec racja USG będzie bardziej miarodajne

reklama
Do góry