reklama
Milenka28
Fanka BB :)
Hej, ja właśnie siedzę w laboratorium, wypiłam tą cholerną glukozę tzn po pierwszych dwóch łykach zwymiotowałam ale potem poszło i teraz muszę siedzieć tu dwie godziny
Niby chcą zmienić kodeks pracy (po raz kolejny bo już wiele zmian nie weszło)ale z tego co się orientuję to w tym projekcie ta zmiana ma dotyczyć tylko osób normalnie pracujących-w przypadku osób które nie mogą tego urlopu wykorzystać z powodu usprawiedliwionej nieobecności w pracy (L4, macierzyński, świadczenie rehabilitacyjne itd) urlop pozostaje do wykorzystania zaraz po zakończeniu tej nieobecności.No tak tyle,ze jak wejdzie w życie,ze urlop przepada w danym roku to bedzie lipa, oby inaczej bylo zrobione dla tych co w ciąży były,albo zeby mogli chociaż go wypłacić
iskierka2610
Bo wklejam za każdym razem Ale z sygnatury się nie wyswietla.Wyświetla się cały czas [emoji4]
Ja również planuje od listopadaJa też planuje od listopada
iskierka2610
Ja miałam urlop po marzerzynskim dopiero.To jednak mozna urlop po porodzie,a później macierzyński dopiero?
Ja jak z synem piłam to po godzinie prawie zemdlalam tak mi nie dobrze bylo, wiec lezalam na kozetceHej, ja właśnie siedzę w laboratorium, wypiłam tą cholerną glukozę tzn po pierwszych dwóch łykach zwymiotowałam ale potem poszło i teraz muszę siedzieć tu dwie godziny
Ja sama mam rozne cisnienie raz wysoko raz slabo, te upały robia swojeJa już po wizycie. Byłam tylko po skierowanie, ale od razu mnie zbadał. Waga stoi ładnie . Za to ciśnienie 95/60.
reklama
Ja miałam jeszcze niższe ostatnio ale ginekolog powiedziała że lepsze za niskie niż za wysokieJa już po wizycie. Byłam tylko po skierowanie, ale od razu mnie zbadał. Waga stoi ładnie . Za to ciśnienie 95/60.
Podziel się: