reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
Widać u mnie suwaczek? :)
Ja od wczoraj siedzę w Krynicy morzem i odpoczywam tak jak mi powiedziała moja ginekolog :D czuje się bardzo dobrze nie licząc tego kręgosłupa który mi dokucza ale ból da się znieść :blink:

Widać suwaczek:)
Screenshot_2018-08-09-09-15-18.png Screenshot_2018-08-09-09-15-18.png

Załączniki

• Screenshot_2018-08-09-09-15-18.png
    Screenshot_2018-08-09-09-15-18.png
    78,5 KB · Wyświetleń: 70
reklama
Hej, ja właśnie siedzę w laboratorium, wypiłam tą cholerną glukozę:-) :) tzn po pierwszych dwóch łykach zwymiotowałam ale potem poszło i teraz muszę siedzieć tu dwie godziny:(

No tak tyle,ze jak wejdzie w życie,ze urlop przepada w danym roku to bedzie lipa, oby inaczej bylo zrobione dla tych co w ciąży były,albo zeby mogli chociaż go wypłacić
Niby chcą zmienić kodeks pracy (po raz kolejny bo już wiele zmian nie weszło)ale z tego co się orientuję to w tym projekcie ta zmiana ma dotyczyć tylko osób normalnie pracujących-w przypadku osób które nie mogą tego urlopu wykorzystać z powodu usprawiedliwionej nieobecności w pracy (L4, macierzyński, świadczenie rehabilitacyjne itd) urlop pozostaje do wykorzystania zaraz po zakończeniu tej nieobecności.

reklama
Do góry