reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Może od listopada, mam w porządku szefostwo i od razu mnie wyłączyli z rzeczy, których nie powinnam robić w ciąży, ale i tak produktywność w ciąży spada, jak się człowiek zle czuje, Ty juz na L4? Jakbym miała typowo fizyczna prace tez od razu bym poszła.
Ja od kiedy tylko dwie kreski na tescie wyszly, mam pracę fizyczna w kleju nie chciałam ryzykowac mimo,ze i tak musiałam odczekac 2 tygodnie na bicie serduszka wzielam wtedy l4 , dali by mi inna pracę zapewne,ale ja dziękuję stres itp,złe samopoczucie, u mnie sama psychika działa, ja czuje sie bezpiecznie w domu, po tych calych przejściac. Zresztą ja mam tak,ze jak za duzo siedze,czy stoje brzuch mi sie napina bardzo. Lekarz sam dal mi l4 ze wskazaniem lezec

Syn mi nie da pospac jak kuzyni przyjada do teściowej juz od 6 rano nie spi i meczy czy moze iść do niej . Następnym razem bym sie sto razy zastanowila zeby zajść w ciążę we wakcje [emoji23] zero odpoczynku.

reklama
Do góry