reklama
A na l4 kiedy? Miłego dniaJa tak samo
Pozdrawiam z pracy, ja dalej marnie sie czuje, byle przetrwać do urlopu...
Tez się przykrywam ale teraz kocem. Natasza ja w drodze do pracy. Nie jesteś sama. A propo urlopu bierzesz urlop czy zwolnienie? Bo wiesz można wziac zwolnienie a urlop zatrzymać na po porodzie.Ja tak samo
Pozdrawiam z pracy, ja dalej marnie sie czuje, byle przetrwać do urlopu...
Ja od kiedy tylko dwie kreski na tescie wyszly, mam pracę fizyczna w kleju nie chciałam ryzykowac mimo,ze i tak musiałam odczekac 2 tygodnie na bicie serduszka wzielam wtedy l4 , dali by mi inna pracę zapewne,ale ja dziękuję stres itp,złe samopoczucie, u mnie sama psychika działa, ja czuje sie bezpiecznie w domu, po tych calych przejściac. Zresztą ja mam tak,ze jak za duzo siedze,czy stoje brzuch mi sie napina bardzo. Lekarz sam dal mi l4 ze wskazaniem lezecMoże od listopada, mam w porządku szefostwo i od razu mnie wyłączyli z rzeczy, których nie powinnam robić w ciąży, ale i tak produktywność w ciąży spada, jak się człowiek zle czuje, Ty juz na L4? Jakbym miała typowo fizyczna prace tez od razu bym poszła.
To jednak mozna urlop po porodzie,a później macierzyński dopiero?Tez się przykrywam ale teraz kocem. Natasza ja w drodze do pracy. Nie jesteś sama. A propo urlopu bierzesz urlop czy zwolnienie? Bo wiesz można wziac zwolnienie a urlop zatrzymać na po porodzie.
No u mnie juz sie rozeszlo mistrzowie lubia nowe newsy rozglaszac, chyba nie maja swojego życiaJak wezmę zwolnienie, to oprócz szefostwa dowiedzą sie wszyscy, bo wiadomo jaki babki są w kadrach, a na razie wole sie nie chwalić. Dobrze, ze ni tylko ja musiałam wstać tak rano
reklama
Nie po macierzyńskim wykorzystujesz zaległy urlop zanim wrocisz do pracyTo jednak mozna urlop po porodzie,a później macierzyński dopiero?
Podziel się: