No tak tyle,ze jak wejdzie w życie,ze urlop przepada w danym roku to bedzie lipa, oby inaczej bylo zrobione dla tych co w ciąży były,albo zeby mogli chociaż go wypłacićNie po macierzyńskim wykorzystujesz zaległy urlop zanim wrocisz do pracy
reklama
Ja też planuje od listopadaJa od kiedy tylko dwie kreski na tescie wyszly, mam pracę fizyczna w kleju nie chciałam ryzykowac mimo,ze i tak musiałam odczekac 2 tygodnie na bicie serduszka wzielam wtedy l4 , dali by mi inna pracę zapewne,ale ja dziękuję stres itp,złe samopoczucie, u mnie sama psychika działa, ja czuje sie bezpiecznie w domu, po tych calych przejściac. Zresztą ja mam tak,ze jak za duzo siedze,czy stoje brzuch mi sie napina bardzo. Lekarz sam dal mi l4 ze wskazaniem lezec
Beata86
Fanka BB :)
Tez się przykrywam ale teraz kocem. Natasza ja w drodze do pracy. Nie jesteś sama. A propo urlopu bierzesz urlop czy zwolnienie? Bo wiesz można wziac zwolnienie a urlop zatrzymać na po porodzie.
Ja tez pod kocem śpię z otwartym oknem zawsze muszę być przykryta Do pracy chodzę nie mam daleko 5 min i jestem praca za biurkiem, chodź 8 godzin obsługi ludzi swoje robi ... z ciążą póki co wszystko ok więc planuję popracować jeszcze jakiś czas a później na zwolnienie. Pozdrawiam i gonię do pracy
Nie widać [emoji4] odpoczywaj.Widać u mnie suwaczek?
Ja od wczoraj siedzę w Krynicy morzem i odpoczywam tak jak mi powiedziała moja ginekolog czuje się bardzo dobrze nie licząc tego kręgosłupa który mi dokucza ale ból da się znieść
Stokrotenka23
Fanka BB :)
Nie martw sie na zapasNo tak tyle,ze jak wejdzie w życie,ze urlop przepada w danym roku to bedzie lipa, oby inaczej bylo zrobione dla tych co w ciąży były,albo zeby mogli chociaż go wypłacić
I tak nie masz wplywu na to
Mi wczoraj usiadł hot dog na żołądku i czuje do teraz....wrrrr[emoji35]
monia_l
Wrześniowe mamy'07
Witam i ja
Wszystkim ktore w pracy zycze miłego dnia w pracy malo obowiazkow a pozostalym w domu i odpoczywajacym na wakacjach milego dnia
Ja czekam az.córka sie obudzi i jedziemy w odwiedziny do kolezanki bo w domu to juz mnie cos bierze kazdy dzien jednakowy i nudy.
Wszystkim ktore w pracy zycze miłego dnia w pracy malo obowiazkow a pozostalym w domu i odpoczywajacym na wakacjach milego dnia
Ja czekam az.córka sie obudzi i jedziemy w odwiedziny do kolezanki bo w domu to juz mnie cos bierze kazdy dzien jednakowy i nudy.
reklama
A mnie tez cos muli nie wiem czy z glodu czy co,ale fatalnie sie czuje, do tego jelita szalejaNie martw sie na zapas
I tak nie masz wplywu na to
Mi wczoraj usiadł hot dog na żołądku i czuje do teraz....wrrrr[emoji35]
Podziel się: