Ja mam wizytę za 17 sierpnia, ale jutro jade robić wyniki, jestem zapisana do gina na nfz wiec może podgladne. Zawsze sprzatam dzien przed w domu, bo sie martwię czy za dużo wysilku nie wlozylam w sprzatanie, a pozniej na usg na drugi dzien sie uspokajam ,ze jest ok [emoji23]Udanych wizyt życzę [emoji8] ja już w pt jadę zobaczyć brzdąca [emoji16] jutro zacznę Tupac ze szczęścia
reklama
Te badania sa darmowe po 35r zycia ,bądź po zlej histori z ciazami (poronienia, dziecko z wada)Ile masz lat? Ja w pierwszej ciąży nawet nie słyszałam o tych Ty badaniach i nie robiłam.
mala-rybka
Fanka BB :)
Ja sprzątam jak mam ochotę [emoji6] ja to z tych olewajacych błyszczące podłogi, jak czuję że trzeba umyć to myje, odkurzam częściej
Ja to mam hopla na punkcie czystości [emoji23] po umyciu podlog chodzenie w skarpetach hehe... ale wiadomo w ciąży jestem wiec nie szaleje staram sie raz w tygodniu odkurzac a tak zamiesc podlogi częściej myjeJa sprzątam jak mam ochotę [emoji6] ja to z tych olewajacych błyszczące podłogi, jak czuję że trzeba umyć to myje, odkurzam częściej
jagoda87
Ja już po wizycie serduszko bije [emoji4] wg om 7+1 wg USG 7+2 [emoji6]
Trochę mnie nastraszyła bo jak chciała zrobić dowcipnie USG to nie mogła nic znaleść bo mam wykrzywiona macice po ostatniej ciąży. Przez brzuch dopiero udało się zobaczyć maluszka.
Trochę mnie nastraszyła bo jak chciała zrobić dowcipnie USG to nie mogła nic znaleść bo mam wykrzywiona macice po ostatniej ciąży. Przez brzuch dopiero udało się zobaczyć maluszka.
mala-rybka
Super, gratuluję [emoji6] tym bardziej piątku doczekać się nie mogę, jeszcze 2 dni !!!Ja już po wizycie serduszko bije [emoji4] wg om 7+1 wg USG 7+2 [emoji6]
Ja mam tez lekkie tylo zgiecie i robi mo dopochwowo i przez brzuch. Super wiesciJa już po wizycie serduszko bije [emoji4] wg om 7+1 wg USG 7+2 [emoji6]
Milenka28
Ja już po wizycie serduszko bije [emoji4] wg om 7+1 wg USG 7+2 [emoji6]
Gratulacje
Milenka28
Ja byłam dzisiaj zrobić wyniki oczywiście nie wypiłam glukozy, więc zrobiłam bez obciążenia jak znowu wynik wyjdzie mi źle (miałam 100) to chyba się załamię bo to oznacza cukrzycę
Dodzwoniłam się w końcu do szpitala i mam badania prenatalne+test pappa 20.08
Dodzwoniłam się w końcu do szpitala i mam badania prenatalne+test pappa 20.08
reklama
kwasek
super wieści z samego rana!!Ja już po wizycie serduszko bije [emoji4] wg om 7+1 wg USG 7+2 [emoji6]
do nas codziennie ktoś przychodzi więc musi byc choć pozornie czysto odkurzacz codziennie chodzi, podłogi myją jak już widzę sama że trzeba, ostatnio młoda malowała farbkami pudło po lampie i przy okazji podłoga też zmieniła kolor to już trzeba było umyćJa sprzątam jak mam ochotę [emoji6] ja to z tych olewajacych błyszczące podłogi, jak czuję że trzeba umyć to myje, odkurzam częściej
Podziel się: