reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
Mi wspominały pielęgniarki o prenatalnych, ale raczej na USG będę tylko chodzić, nie czuję potrzeby [emoji4]

Mdłości przeszły to dzisiaj senność wróciła [emoji849] od 4.30 jak zaczęło błyskać tak latałam po mieszkaniu okna zamykać [emoji12] i nie spałam do 5.30... a potem mój budzik i teraz ledwo żywa chodzę

reklama
Ja dzis juz 2 robie pranie ale ja na pogode nie patrzę bo suszę w suszarce ;)
Po burzy wyszło sloneczko temperatura przyjemna narazie 22ale głoszą 34...

Tez jestem ciekawa jak @Beata86 zrobila ten suwaczek ;)

W takim razie dlatego lekarz nie mówił Ci o tych badaniach bo w tym wieku nie ma potrzeby ich robienia
Obecny lekarz mnie poinformowal takze to chyba zalezy od dobrej woli lekarza prowadzacego :) ja choruje, biore leki wiec to dla mnie wazne, zeby takie dokladne badanie wykonac... Teraz juz sporo wiem na ten temat ale podczas pierwszej ciazy, kiedy bylam zielona w temacie to szkoda, ze nikt mnie nie poinformowal.

reklama
Do góry