Będzie dobrze [emoji110]Dzień dobry [emoji6],
Ja pol nocy nie mogłam spać... zaraz zbieram się po męża do pracy i jedziemy na 9:00 na pierwszą wizyty... mam nadzieje ze będę dobre wieści...
reklama
Beata jak wstawilas suwaczek? Widzę go na telefonie.Nudności i wymioty to na szczęście dobry objaw ciąży oby minęły po 3 miesiącu. U mnie pojawiły się na początku drugiego i teraz delikatnie minęły, już się lekko przyzwyczaiłam do takiego stanu ciągłych nudności i stanu .
Współczuję wymiotów bo to bardzo męczące, 5 kilo dużo...., mi spadło pół kilo
Trzymam kciukiDzień dobry [emoji6],
Ja pol nocy nie mogłam spać... zaraz zbieram się po męża do pracy i jedziemy na 9:00 na pierwszą wizyty... mam nadzieje ze będę dobre wieści...
monia_l
Wrześniowe mamy'07
Trzymam kciuki będzie dobrze [emoji4]Dzień dobry [emoji6],
Ja wczoraj bylam na wizycie. Magia....moge byc spokojna na kolejny tydzien hihi 8+5, niewiele ponad 2 cm, serduszko bije z predkoscia 170 uderzen. Jedynie kosmowka ulozona nisko i trzeba uważać. Jest ulozona po lewej stronie...przynajmniej na usg byla po lewo....a nie wiem czy o to chodzi + szybkie tetno + kalendarz chinski wskazuje dziewczynke = ciekawe czy sie sprawdzi haha
Stokrotenka23
Fanka BB :)
Żaden lekarz nic mi nie mówił o prenatalnych. Jedynie o usg miedzy 11 a 13 tyg ale zwykłym usg.
Zapisujecie sie na usg prenatalne ? Zapisalyscie sie juz ?
Zapisujecie sie na usg prenatalne ? Zapisalyscie sie juz ?
kwasek
Fanka BB :)
Też go widzę na tel. A nawet swojego nie mogę ustawić tak by był widoczny!Beata jak wstawilas suwaczek? Widzę go na telefonie.
Do razu pomyślałam że pewnie dziewucha! Gratki wielkie! A co do kosmówki to u siebie nic nie widzę, kurcze 3 ciąża a dopiero teraz słyszę o tej kosmowce ach człowiek uczy się całe życie!Ja wczoraj bylam na wizycie. Magia....moge byc spokojna na kolejny tydzien hihi 8+5, niewiele ponad 2 cm, serduszko bije z predkoscia 170 uderzen. Jedynie kosmowka ulozona nisko i trzeba uważać. Jest ulozona po lewej stronie...przynajmniej na usg byla po lewo....a nie wiem czy o to chodzi + szybkie tetno + kalendarz chinski wskazuje dziewczynke = ciekawe czy sie sprawdzi haha
Witam w klubie! Córa jęczała całą noc ale nagle dostała katar, nie mogła oddychać. Przez nos i ryki, piski, jęki!Gratuluje wczorajszych wizyt i trzymam kciuki za dzisiejsze
Ja dzis mialam noc do kitu, bo moje wszystkie dzieci zmowily sie chyba, zeby poplakiwac z roznych powodow.
Co to, pelnia byla?
I dziewczyny bardzo współczuję Wam tych przeżyć z wymiotowaniem! Z tego co piszecie tak nie da się żyć, a tu praca dom! Trzymajcie się i oby szybko przeszło.
@Stokrotenka23 ja ze wzgledu na wiek i straty mam prenatalne na nfz. Ide 27. Oczywiscie pappe tez robie. Narazie sie nie boje. Ostatnio mialam super usg i niskie ryzyko. Oby teraz tez tak bylo
reklama
Czyli dziewczynka wedlug dwoch teorii, tez sie spytam jutroJa wczoraj bylam na wizycie. Magia....moge byc spokojna na kolejny tydzien hihi 8+5, niewiele ponad 2 cm, serduszko bije z predkoscia 170 uderzen. Jedynie kosmowka ulozona nisko i trzeba uważać. Jest ulozona po lewej stronie...przynajmniej na usg byla po lewo....a nie wiem czy o to chodzi + szybkie tetno + kalendarz chinski wskazuje dziewczynke = ciekawe czy sie sprawdzi haha
Podziel się: