paulina.blachut
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja bym chciala cos takiego na początek uzywane jak sie uda, chyba ze ten kosz ma jeszcze ciotka to wtedy kosz i lozeczkoZobacz załącznik 883590
Ja bym chciala cos takiego na początek uzywane jak sie uda, chyba ze ten kosz ma jeszcze ciotka to wtedy kosz i lozeczkoZobacz załącznik 883590
Chciałabym żeby jakieś było. Boję się odwodnienia bo nawet po wodzie mnie naciaga. No nie sądziłam że będzie tak ciężko. Dzisiaj zjadłam twixa i tyle, którego żałowałam pół dnia bo nie byłam w stanie jechać z mężem autem nawet, co chwila się zatrzymywał bo słabo etc. Nie toleruje niczego, nawet tabletek z witaminami, czasami surowe warzywa. Może to samopoczucie odbija się tym glodowaniem. Jak będzie gorzej to jadę do lekarza choćby o 2 w nocy. Daj znać jak działają te opaski na mdłości, zapłacę każda sumę jeśli tylko pomagają.
Na pewno usłyszysz!Super wieści też takie chciałabym usłyszeć na następnej wizycie
Sliczny domek i maleństwoA oto zdjęcie maleństwa z wczorajszej wizyty[emoji7]Zobacz załącznik 885866
Kup sobie glukoze cytrynowa łatwiej wypić.Cześć dziewczyny, u mnie cukier wyszedł za wysoki i teraz muszę wypić glukozę tylko że to jest nie możliwe bo ciągle wymiotuję masakra jakaś No i od dwóch dni próbuję się umówić na prenatalne z testem pappa i nie odbierają telefonu boże co za nerwy
Tak wiem, szybko się zapomina ten stan ale na dzień dzisiejszy jestem załamana wymiotuję już równy miesiąc, codziennie przez cały dzień, schudłam już 5 kg, kompletnie nie byłam na to gotowa Ale jeszcze troszkę i to minie, musimy dać radę i damy