A jak bym kupila bez jodu to chyba same witaminy nie zaszkodzaW jakiś przypadkach endokrynolog mi odstawiała jod jednak nie pamiętam w jakich także nie pomogę.
reklama
Poczytaj pierw czy powinnaś brać czy nie.A jak bym kupila bez jodu to chyba same witaminy nie zaszkodza
Może któraś z kobitek z jodem ma większą wiedzę.
Ogolnie patrzylam to w każdym jest jod tylko mniej, wiec zadzwonie do tego lekarza i spytam czy przy etyrox mozna brac suplementyPoczytaj pierw czy powinnaś brać czy nie.
Może któraś z kobitek z jodem ma większą wiedzę.
iskierka2610
Fanka BB :)
Ja już po. Serducho dzidzi bije :-) 12mm mierzy. Zapytałam o kosmówke ale nie powiedział mi po której stronie. Termin na 21 marzec. Karta założona. Następna wizyta za 4 tygodnie.
Mi endokrynolog kazala brac pregna plus. W pierwszej ciazy tez bralam z zalecenia gina i endo.Dziewczyny powiedzcie mi ,bo zapomniałam sie spytac endo czy moge uzywac witaminy te rozszerzone czy np zawartosc jogu nie zaszkodzi przy braniu lekow, która z was ma tarczycy i bierze suplementy?
Dziękuję, mam cykle 28 dni raczej jak w zegarku,więc tygodnie sięzgadzają może będzie widać, nie mogę się doczekać, przechodziłam zapalenie pęcherza w ostatnim tygodniu, brałam Amoksycyklinę,to niby bezpieczny antybiotyk w ciąży, ale stres jest...Witaj gratulacje ,powinno byc coś już widac ,jednak to różnie z tym bywa żalezy od zapłodnienia
judytka777
Fanka BB :)
Hej ja mam niedoczynnosc i mi endokrynolog kazała brać witaminy z jodemDziewczyny powiedzcie mi ,bo zapomniałam sie spytac endo czy moge uzywac witaminy te rozszerzone czy np zawartosc jogu nie zaszkodzi przy braniu lekow, która z was ma tarczycy i bierze suplementy?
To ja też mam niedoczynnośc dzwonilam i mówiła,ze mogęHej ja mam niedoczynnosc i mi endokrynolog kazała brać witaminy z jodem
reklama
Super wiesci gratulacjeJa już po. Serducho dzidzi bije :-) 12mm mierzy. Zapytałam o kosmówke ale nie powiedział mi po której stronie. Termin na 21 marzec. Karta założona. Następna wizyta za 4 tygodnie.
Podziel się: