reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
A ja w maju skończyłam 32 ;-) ;). Starszy w grudniu kończy 10 młodszy w maju skończył 8. Będę rodzić w wieku Chrystusowym:-D

reklama
Ja corke urodzilam jak mialam 24, teraz bede miala 26 i pewnie kolo 30 jak zycie i sytuacja pozwoli bedziemy myslec o trzecim :-)

Cześć dziewczyny:-) :) można dołączyć?
Jestem w 10tc, to moja trzecia ciąża dodam że nie planowana a czwarte dziecko;) Termin mam na koniec lutego początek marca ale czuję że będzie to marzec:biggrin2: A to moja kruszynka
20180801_132617.jpg

Załączniki

• 20180801_132617.jpg
    20180801_132617.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 320
Ja już jadę go gina, przy okazji stane po dwie gałki lodów na uspokojenie cos do jedzenia. Trzymajcie kciuki, mam nadzieje,że was nie opuszcze,bo sie zaplacze inaczej

Mnie odesłali do kantyny, maja dzwonić jak znajda dla mnie czas, bo narazie biorą same zapisane na połówkowe... i chodzą same babki z dużymi brzuchami i mnie wkurzają tymi brzuchami :p bo ja nawet nie wiem czy będę miała okazje taki mieć :(

Słuchajcie ja już po :) tydzień 8+6 I termin wyliczony na 9 marzec. Maluszek zdrowy, serduszko bije i położna się śmiała bo sobie akurat tańczył jak robiła echo :p. Ma 2,2cm. Następna wizyta już za tydzień bo będzie ze mną rozmawiała o tych badaniach na różne choroby itd bo akurat wyjdzie 10 tydzień . I znowu zobaczę dzidzie :)

reklama
Do góry