reklama
Będziemy razem sie badac, ja już sie stresuje, dla mnie to decydujacy dzienJa mam jutro na 17 pierwsze usg. Według om to będzie koniec 6 tygodnia. Owulkę miałam dokładnie 4 tyg temu (tzn w sobotę 4 tygodnie od owulki będzie - monitoring w piątek 4 tyg temu - był pęcherzyk a w poniedziałek już nie).
Także mam nadzieję już coś zobaczyć
mala-rybka
Fanka BB :)
Myśl pozytywnie [emoji8] a ja będę kciuki trzymać zaciśnięteBędziemy razem sie badac, ja już sie stresuje, dla mnie to decydujacy dzien
Jak oceniasz różnice między cc a sn?Ja nastawiam.sie na kp i nie biorę do głowy że może być inaczej. Po 2 porodach sn ostatni miałam cc i teraz nie biorę innej opcji. Znów będę załatwiać keity od psychologa o niech mnie kroja
Będzie dobrze, nie zamartwiaj się i koniecznie pochwal sie ile fosolka uroslaTrochę nas jutro jest wizytujących...ja mam stresa bo niepokoją mnie bóle brzucha,jakieś dziwne są. Co ma być to będzie...
Staram się i jakoś to wychodzi jednak im bliżej wizyty to mnie nosi [emoji6]Będzie dobrze, nie zamartwiaj się i koniecznie pochwal sie ile fosolka urosla
Jutro nas bedzie nosic [emoji23]Staram się i jakoś to wychodzi jednak im bliżej wizyty to mnie nosi [emoji6]
Justyna Norwegia
Aktywna w BB
Ja jutro tez być może wybłagam skierowanie na usg najwyżej powiem ze wy wszystkie idziecie to ja tez chce
reklama
Oj będzie, będzie...Jutro nas bedzie nosic [emoji23]
Podziel się: