reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
Ja tez w brzuchu na plusie...niedawno mama wszyla mi krotkie spodenki, bo byly sporo za duze a wczoraj je zalozylam to ledwo dopielam i w sklepie musialam odpiac zamek hah :D

reklama
Nie lubię jak mi się gmera przy sutkach (no może raz na jakiś czas pod wpływem silnych emocji [emoji23][emoji23])i nie wiem jak będzie z kp, oczywiście spróbuję i zobaczymy jak to będzie szło [emoji16][emoji57]
Mam dziś atak na czwkoladowe...kupiłam nutellę - ostatni raz kupowałam ją kilka lat temu !!! 7daysy czekoladowe,zapas czekolady...masakra [emoji16]no ale kto mi zabroni [emoji16]

Nie lubię jak mi się gmera przy sutkach (no może raz na jakiś czas pod wpływem silnych emocji [emoji23][emoji23])i nie wiem jak będzie z kp, oczywiście spróbuję i zobaczymy jak to będzie szło [emoji16][emoji57]
Mam dziś atak na czwkoladowe...kupiłam nutellę - ostatni raz kupowałam ją kilka lat temu !!! 7daysy czekoladowe,zapas czekolady...masakra [emoji16]no ale kto mi zabroni [emoji16]
Nalesniki lub placki z nutella i bananem <3

no i wszystko wyjdzie "w praniu" z karmieniem ;-) nie ma co sie nastawiac na nic zeby sie pozniej nie rozczarowac i nie przezywac

Na czczo to na czczo.

Glukoza z obciążeniem to jest z wypiciem.
Ja taka będę musiała zrobić jakos na dniach.Nie mialamPopieram !

Mój apetyt -100... i to uczucie zjadłabym coś ale nie wiem co...
Czyli nie robię, bo taki zwykły cukier mialam robiony. Ja od rana jadłam platki z mlekiem, koktajl, teraz jogurt z truskawkami pokrojonymi i crunchy

reklama
A ja uwielbiałam karmić piersią :) I bardzo się cieszyłam że mogę. Ale moja córa na szczęście nie była z tych przyssawek - najadła się i odklejała się. Ale jakos w tym czasie kilka moich koleżanek na mm miało problem z dopasowaniem mleka i mi tak zostało że mam uraz do mm.

Co do spania - to ja śpię z córką zawsze jak jest chora. Łatwiej mi wtedy. I potem zwykle 2-3 tyg zajmuje jej powrót do swojego pokoju - teraz jakoś tak wyjątkowo długo...

@AngelMum ja przez całą końcówkę ciąży z Młodą jadłam tylko słodycze :) nic innego nie dawałam rady w siebie wmusić. Ale skończyło się na szczęście tylko na +14 kg :)
Teraz to mam ochotę tylko na płatki z mlekiem :) I gęste soki.

Do góry