reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Dziewczyny a tak z Waszego doświadczenia te dostawki sie sprawdzały? Ja planowałam od razu dziecię kłaść w jej/jego pokoju, bo nie oszukujmy sie, pewnie głównie ja będę w nocy wstawała, mam tam juz lóżko wiec i spać bym tam czasem zostawała, ale taka dostawka tez ciekawy pomysł, jak Wasi mężowie znosili pobudki w nocy i wstawanie rano do pracy? Jak dzieliliście te obowiązki?
Moj maly wstawal co 2 h do karmienia lozeczko mialam przy sobie, maz spal ze mna, ale i tak jak to on czuwał czy dziecko oddycha takie nie raz mial schizy,ze mnie denerwowal juz [emoji23] dotykal malego i wybudzal zeby miec pewnosc,ze nic mu nie jest

Ja wstawalm o 5 wywietrzylam mieszkanie, posprzatalam,pomylam i leze plackiem [emoji23] nikogo nie wpuszczam do domu zeby mi nie nabrudzili [emoji23][emoji23][emoji23],bo mam dosc.

Witam z rana
Jesli chodzi o spanie to corka do prawie 2,5roku spala z nami w pokoju ale od poczatku w swoim łóżeczku a to dlatego ze nie mieszkaliśmy jeszcze na swoim tylko u mojej mamy i mielismy tyllo 1 pokój.Do swojego domu przeprowadzilismy sie jak córka miala wlasnie 2,5roku i od razu dostala swoj pokoik i spala w nim sama bez problemu .Syn do roku spal nami w pokoju w swoim łóżeczku pozniej poszedl do pokoju siostry i tez problemu nie bylo za to teraz malenstwo na pewno bedzie z nami dzielic.sypialnie duzo dluzej bo dobudowujemy ja na parterze (obecnie mamy ma pietrze) a pozniej pokoik bedzie mialo u gory wiec bala bym sie je zostawic u gory a my na dole wiec 3 lata min bedzie z nami.

reklama
Do góry