reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
Ja myśle o tych takich zestawach co są majtki z materiału na klipsy i do tego wkład wielorazowy, jednorazowa jakas wata czy coś; nie za bardzo wiem jak to się nazywa ;p u nas w przedszkolu jedno dziecko takich używa i matka zostawiła instrukcje na 9 stron ze zdjęciami jak to wymieniać :o
Coś takiego?
Screenshot_20180801-101756.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180801-101756.jpg
    Screenshot_20180801-101756.jpg
    66,5 KB · Wyświetleń: 219
reklama
Ja z synem uzywalam pampersa do konca były drogie,ale tylko one wydawały sie byc najlepsze i nie mial uczulenia, kiedys dada sprobowalam ,bo kowie pol ceny ponad,ale bylo mokro jak w bajorze wcale nie wsiakaly siki

Ja z synem uzywalam pampersa do konca były drogie,ale tylko one wydawały sie byc najlepsze i nie mial uczulenia, kiedys dada sprobowalam ,bo kowie pol ceny ponad,ale bylo mokro jak w bajorze wcale nie wsiakaly siki
Ja znowu teraz uzywam dady tych zielonych nie premium i są super. Teraz mielismy na probe Tesco.loves babies czy jakos tak i tez spoko.
Lubilam z lidla Toujoursy ale teraz zrobili.inne i juz uczulają

Zdecydowanie pampersy ;d mam kilka sprawdzonych na corce marek i mam nadzieje ze sie przy drugim sprawdzą.
Wiem ze oryginalne Pampersa u nas to byla porazka.. tylek czerwony i spuchniety caly
U mnie wlasnie pampers sprawdzal sie najlepiej ,a na happy dostawal uczulenie mega, jednak kazde dziecko inne trzeba dopasowac

reklama
Do góry