Coś takiego?Ja myśle o tych takich zestawach co są majtki z materiału na klipsy i do tego wkład wielorazowy, jednorazowa jakas wata czy coś; nie za bardzo wiem jak to się nazywa ;p u nas w przedszkolu jedno dziecko takich używa i matka zostawiła instrukcje na 9 stron ze zdjęciami jak to wymieniać
reklama
Justyna Norwegia
Aktywna w BB
Tak, dokładnie. Ładne to to, ale ja dziękuje na tej instrukcji najbardziej rozbawiło mnie zdanie, ze prosiłaby żeby kupkę wyrzucić do toalety a nie zostawiać razem z pieluchaCoś takiego?Zobacz załącznik 883586
aga6
Fanka BB :)
W sensie czy wielorazowe czy jednorazowe?A co planujecie pampersy czy pieluchy?
TakW sensie czy wielorazowe czy jednorazowe?
Ja z synem uzywalam pampersa do konca były drogie,ale tylko one wydawały sie byc najlepsze i nie mial uczulenia, kiedys dada sprobowalam ,bo kowie pol ceny ponad,ale bylo mokro jak w bajorze wcale nie wsiakaly siki
aga6
Zdecydowanie pampersy ;d mam kilka sprawdzonych na corce marek i mam nadzieje ze sie przy drugim sprawdzą.
Wiem ze oryginalne Pampersa u nas to byla porazka.. tylek czerwony i spuchniety caly
aga6
Ja znowu teraz uzywam dady tych zielonych nie premium i są super. Teraz mielismy na probe Tesco.loves babies czy jakos tak i tez spoko.Ja z synem uzywalam pampersa do konca były drogie,ale tylko one wydawały sie byc najlepsze i nie mial uczulenia, kiedys dada sprobowalam ,bo kowie pol ceny ponad,ale bylo mokro jak w bajorze wcale nie wsiakaly siki
Lubilam z lidla Toujoursy ale teraz zrobili.inne i juz uczulają
U mnie wlasnie pampers sprawdzal sie najlepiej ,a na happy dostawal uczulenie mega, jednak kazde dziecko inne trzeba dopasowacZdecydowanie pampersy ;d mam kilka sprawdzonych na corce marek i mam nadzieje ze sie przy drugim sprawdzą.
Wiem ze oryginalne Pampersa u nas to byla porazka.. tylek czerwony i spuchniety caly
No dokaldnie dlatego trzeba pampersy dopasowac do dziecka kazde ma inna skórę.Ja znowu teraz uzywam dady tych zielonych nie premium i są super. Teraz mielismy na probe Tesco.loves babies czy jakos tak i tez spoko.
Lubilam z lidla Toujoursy ale teraz zrobili.inne i juz uczulają
reklama
Podziel się: