reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Ja tam wolę jednak używane ubrania - zupełnie inna jakość. Za cenę nowego w pepco (które po kilku praniach będzie jak szmata - wiem bo kiedyś miałam faze na nowe) mam dobrej jakości z ciucha... No bo skoro w chiuchu jeszcze wyglądają przyzwoicie (czasem jak nowe) - to znaczy że musza być porządne
Ja mam taki swoj ulubiony ciucholand, gdzie sa ubrania tylko w bardzo dobrym stanie, poukladane, pachnie.
Cale zycie omijalam takie sklepy, bo mnie przytlaczaly i nie umialam wyszukiwac perelek. Teraz bez problemu kupuje po 1zl/szt ubranka dla dzieci w stanie idealnym.
W ogole mam hopla na punkcie angielskich siciowek, a jakosc tych ubran jest naprawde bardzo dobra.
Nie mam nic przeciwko Pepco, moje dzieci tez maja stamtad ubrania, lecz jakosc troche lezy - czesto gorszej jakosci bawelna wyciaga sie, mechaci, spiera. Takie jednosezonowki, gdzie raczej kolejne dziecko juz ich nie zalozy, a ja lubie wykorzystywac ubrania ponownie :)

Cóż to za furka? Chwal się ;-) zaraz zaloze temat wyprawkowy!
O super ze powstał taki wątek ja uwielbiam przeglądać rzeczy dla dzieci i czesto przeglądałam inne watki zakupowe a tu w końcu będziemy mieli nasz :)
WIZYTY

01.08.-10:00 @magdalena. wizyta po skierowanie na usg
01.08.- 17:00 @Stokrotenka23 wizyta
01.08.-17:30 @iskierka2610

Powodzenia!!
Trzymam kciuki za wizyty
A co planujecie pampersy czy pieluchy?
Pampersy
Ja bym chciala cos takiego na początek uzywane jak sie uda, chyba ze ten kosz ma jeszcze ciotka to wtedy kosz i lozeczkoZobacz załącznik 883590
O to jest to co ja tez chce :) i jeszcze chce taki bujaczek 3w1
IMG_20180801_111403.jpg

Załączniki

• IMG_20180801_111403.jpg
    IMG_20180801_111403.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 286
A ciuszki to pewno w większości tez uzywane znam 2 ciucholandy w ktorych raz w tygodniu jest wszystko po 2zl i idzie upolowac super rzeczy

O super ze powstał taki wątek ja uwielbiam przeglądać rzeczy dla dzieci i czesto przeglądałam inne watki zakupowe a tu w końcu będziemy mieli nasz :)Trzymam kciuki za wizytyPampersyO to jest to co ja tez chce :) i jeszcze chce taki bujaczek 3w1 Zobacz załącznik 883613
Bujaczek tez fajny pelno tego na necie. A mi ta dostawka by pasowala akurat tyle miejsca z boku mam, a lozeczko już bym chciala,aby w pokoiku dziecka bylo jak bedzie większe

Tak pisze tutaj to chociaż czas leci zapominam o wizycie i tym stresie co bedzie. Stram sie myśleć pozytywnie oby lekarz tez mial pozytywna wiesc

reklama
Ja z synem uzywalam pampersa do konca były drogie,ale tylko one wydawały sie byc najlepsze i nie mial uczulenia, kiedys dada sprobowalam ,bo kowie pol ceny ponad,ale bylo mokro jak w bajorze wcale nie wsiakaly siki
Moje dzieci nie mialy uczulenia na zadne pampersy, wiec u nas najczesciej byly Dady (te fioletowe Premium najlepsze moim zdaniem, bo najciensze) ale tez z Tesco (bardzo fajne),Rossmana (za sztywne), Lidla (dobre), Bambino, Happy Bella i Huggies, gdy jeszcze byly dystrybuowane na Polske, z oryginalnego Pampersa te biale Care, jak byly w promocji to kupowalam.

Teraz cenowo wszystkie pieluchy jednorazowe stoja na podobnym poziomie. Nawet oryginalne pampersy mozna kupic w takiej samej cenie jak Dady, gdy jest promocja, a jest czesto.

Do góry