reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Ja tam wolę jednak używane ubrania - zupełnie inna jakość. Za cenę nowego w pepco (które po kilku praniach będzie jak szmata - wiem bo kiedyś miałam faze na nowe) mam dobrej jakości z ciucha... No bo skoro w chiuchu jeszcze wyglądają przyzwoicie (czasem jak nowe) - to znaczy że musza być porządne

W sumie cały czas go upominam, ze jak już podjęłam jakas decyzje to nawet jak mu się nie podoba to ma tak zostać, bo konsekwencja w podejmowanych czynach jest najważniejsza. Nie wiem czy mu się kiedykolwiek zdarzyło przy Młodej tak wprost podważyć moja decyzje, raczej zawsze to do mnie mówi, żebym ja jednak zmieniła zdanie i jej na coś pozwoliła, sam ich nie zmienia. A mimo tego, ze ja jestem ta zła to młoda mówi, ze ja mam zawsze racje i mnie się trzeba słuchać :D tutaj problem polega na tym, ze on chce jej chyba podświadomie zrekompensować swoją nieobecność i z chęcią pozwoliłby jej na to, co dusza zapragnie, myśle ze przy dziecku które będzie z nim na co dzień będzie bardziej konsekwentny.
Jednak nadal na osobnosci caly czas mu przypominaj, ze Twoje zdanie tez sie liczy ;) Dobrze, ze jego corka cie lubi :) Z konsekwencja twojego meza moze byc tak jak piszesz. Moj brat np. jest poblazliwy dla obu corek, a to przez to, ze jego obecna partnerka chciala, zeby traktowal swoje dziewczyny tak samo, a ze pierwsza rozpieszczal i chcial jej zrekompensowac rozbita wczesniej rodzine, to i mlodsza ma tak samo. Mam wrazenie, ze dzieci skacza mu po glowie, ale swiata nie widza poza swoim tatusiem :)

Jeju ale się rozpisalyscie!!
Był już temat sexu, więc chyba mogw zapttac o oplawy. Wiadomo są, ale mi zdarzyło się parę razy poczuć jak bym się zesikala. Taka woda ze mnie leci od czasu do czasu. I się zastanawiam czy to nie wody mi się sacza, czy to w ogóle mogą już się sączyć? A jak nie to, to co to? Kurcze w poprzednich ciążach tak nie miałam i teraz zgłupiałam. Na razie poleciło mi tak z 3 razy. Jak pójdę do gina po skierowanie to się go zapytam. Chyba przestanę się bzykać z mężem do tego czasu!

A moze utworzymy wątek o najpotrzebniejszych rzeczach, takie must have!?

Wózek też mam po córce, nawet po synu mam jeszcze. Łóżeczko też mam, nadal używane...

A mąż dobrze radzi sobie z dziećmi, nawet obiad ugotuje, posprzata.

Powodzenia na dzisiejszych wizytach!!!
Ja mialam w ciazy takie okresy, ze raz bylo sucho a raz mokro. To jest normalne przy braku objawow chorobowych.
Moze tez to byc rozwodniona wydzielina po stosunku, ale tez bezobjawowa infekcja.
Jak najbardziej mozesz profilaktycznie aplikowac probiotyk z paleczkami kwasu mlekowego, ja polecam InVag :)

reklama
Ja wlasnie paczki kupowalam na Olx albo w lumpeksie na wage ;-)
Ja właśnie sprzedaje tez po moim synu na olx. Mi tam pepco odpowiada koło domu do latania, jeszcze pozniej daje szwagierce, moj syn dba o ciuchy naprawde nie sa zniszczone. Kto wie moze szwagierka ma jeszcze po swoich dzieciach malutkie ciuszki i mi sie skapnie znajac zycie babcia tez bedzie kupować [emoji23] ale nie bede przesadzac jak z synem za duzo tego bylo

Do góry