reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
Zdecydowanie pampersy ;d mam kilka sprawdzonych na corce marek i mam nadzieje ze sie przy drugim sprawdzą.
Wiem ze oryginalne Pampersa u nas to byla porazka.. tylek czerwony i spuchniety caly
Ciekawostka... te oryginalne pampersa są zupełnie inne na polski rynek i np na norweski. Te tutaj, z tego co czytałam są lepsze, bez chemii i nieperfumowane. Dziewczyny nie raz pisały ze pojechały do polski nie biorąc zapasu, ze tam kupią a raptownie w Polsce problem z pupą... tak samo słoiczki z obiadkami. Trochę żal ze na Polskę idzie gorszy produkt...

reklama
Ciekawostka... te oryginalne pampersa są zupełnie inne na polski rynek i np na norweski. Te tutaj, z tego co czytałam są lepsze, bez chemii i nieperfumowane. Dziewczyny nie raz pisały ze pojechały do polski nie biorąc zapasu, ze tam kupią a raptownie w Polsce problem z pupą... tak samo słoiczki z obiadkami. Trochę żal ze na Polskę idzie gorszy produkt...
Na pewno tez inne sa w biedronkach produkty niz w sklepach tych co ceny sa drozsze, dlatego ta cena cos mowi sama za siebie. Sama kiedyś kupilam przecier w biedronce a w sklepie o 1 zl drozej to uwierzcie ,ze kolor roznil sie mega jeden byl blady a drugi krwisty czerwony i to bylo pudliszki i tak samo te rozrabiane 550ml to sama woda

to tak, tylko pieluchy jednorazowe, nie no sorry ale kto ma czas na zabawy z wielorazowymi??
Ciuszki wszystkie wydałam, więc będę musiała kupować ale jak już to używki. Mnie też odpowiada pepco ba nawet uważam że nie są złe gatunkowo, synowi kupiłam spodnie polskie za kupe kasy a po 2 praniach wyglądały jak by miały z 50 lat, a te z pepco stan idealny po 10 praniach. Po za tym są bardzo ładne.
Nad czym się zastanawiam to kosz mojżesza. wiem że on tylko od max 6 mies. ale możliwość przemieszczania się z dzieckiem, ustawienia go w każdym pomieszczeniu teraz jest dla mnie teraz dość istotna a używkę możną już kupić za niecałe 200 zł. łóżeczko stało by w sypialni a taki kosz w salonie - miałbym oko na bobo cały czas, no przy 3 dzieci człowiek nie ma juz tyle czasu...

Najbardziej irytyje mnie kupowanie warzyw i owocow, jeden dzień w domu i popsute [emoji53] a oni je wchlodniach przetrymuja z niskiej temp iles czasu wyloza na jeden dzień w pozniej u mnie plesn w domu

Najbardziej irytyje mnie kupowanie warzyw i owocow, jeden dzień w domu i popsute [emoji53] a oni je wchlodniach przetrymuja z niskiej temp iles czasu wyloza na jeden dzień w pozniej u mnie plesn w domu
Ja bym chciala cos takiego na początek uzywane jak sie uda, chyba ze ten kosz ma jeszcze ciotka to wtedy kosz i lozeczko
Screenshot_20180801-103612.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180801-103612.jpg
    Screenshot_20180801-103612.jpg
    32,1 KB · Wyświetleń: 314
Cześć dawno się nie odzywałam, ale staram się czytać na bierząco. Ja już drugą wizytę u gin odwołałam, bo auto mam u mechanika a na piechotę to bardzo daleko i w te upały to bym chyba tone wody wypociła po drodze :D. Nie mam niepokojących objawów, więc nie mam presji, że muszę isc do gina. Nawet karty ciąży mi jeszcze nie założył.
Pracuję i powiem wam, że cieszę się z tego bo w tych upałach miło jest siedzieć w klimatyzowanym biurze. We wrześniu mam urlop a potem zobaczymy.

Dziewczyny które mają lux med.
W aplikacji jak chce wybrać usługę wybieracie konsultacje ginekologa czy konsultacje ginekologa prowadzenie ciazy ?

reklama
Do góry