No nie powiem spokój jest [emoji6]Adeline, ale masz ladny widok z okna, taki na pelen relaks
reklama
aga6
Fanka BB :)
Skoro ktoś godzi sie na taką umowe to powinien byc swiadomy konsekwencji. Dla mnie przejrzysta, jasna, uczciwa umowa to podstawaWlasnie o to mi chodzi o te składowane zle napisalam, u nie których na umowie ma sie od najniższej ,a na rękę więcej, więc później tez dostajesz to co na umowie. Ja cale szczęście mam oskładowane takze nie moge narzekac
Witaj ! Miło miWitaj
Czy lekarz zlecił wam oznaczenie grupy krwi teraz już ? Na pierwszej wizycie pierwsze co, dostałam skierowanie do pracowni serologicznej na oznaczenie grupy krwi
Jest polana, lasy [emoji6]Właśnie miałam pisac wyglada jakby za oknem była łąka...
Tak mówił mi,ale ja mam sprzed kilku latWitaj ! Miło mi
Czy lekarz zlecił wam oznaczenie grupy krwi teraz już ? Na pierwszej wizycie pierwsze co, dostałam skierowanie do pracowni serologicznej na oznaczenie grupy krwi
aga6
Adeline, ale masz ladny widok z okna, taki na pelen relaks
Właśnie miałam pisac wyglada jakby za oknem była łąka...
Z jednej strony marzy mi sie domek na wsi z takim widokiem (chociaz jakbym zostala w nim sama na noc to bym miala 10kg w gaciach) a z drugiej jestem mieszczuchem ktory lubi miec wszystko pod nosem.. i jak to rozwiazac?
Kasia323
Ja jestem dawcą krwi więc chyba wystarczy wpis z legitymacji?Witaj ! Miło mi
aga6
No to dosyc wazne jest ;-) ja razem z kartą ciazy nosze tak awaryjnieWitaj ! Miło mi
Kasia323
Kupić mały domek na wsi na weekendy i wakacje albo działkę w RODZ jednej strony marzy mi sie domek na wsi z takim widokiem (chociaz jakbym zostala w nim sama na noc to bym miala 10kg w gaciach) a z drugiej jestem mieszczuchem ktory lubi miec wszystko pod nosem.. i jak to rozwiazac?
reklama
Och rozumiem. Czyli norma, dziwne mi się to wydało ale teraz to już chyba wszystko będzie dziwne i nowe ))Tak mówił mi,ale ja mam sprzed kilku lat
Podziel się: