reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
Hej dziewczyny niewiem czy już powinnam tu dołączyć ale tyle miesięcy o tym marzyłam że nie mogę się powstrzymać.staram się od 21 cykli.jestem ok 2-3 dni przed terminem.wczoraj kreseczka jaśniejsza a dziś taka.zrobiłam betę jutro wynik.dwa cykle temu też miałam blada kreske może bledsza niż ta i przyszedł okres dlatego tak się boję powtorki:(
Jest kreska blada ale jest i mam ogromną nadzieję :)

Załączniki

• 20180706_101300.jpg
    20180706_101300.jpg
    893,8 KB · Wyświetleń: 110
  • 20180706_101826.jpg
    20180706_101826.jpg
    1 008,5 KB · Wyświetleń: 114
reklama
Hej dziewczyny niewiem czy już powinnam tu dołączyć ale tyle miesięcy o tym marzyłam że nie mogę się powstrzymać.staram się od 21 cykli.jestem ok 2-3 dni przed terminem.wczoraj kreseczka jaśniejsza a dziś taka.zrobiłam betę jutro wynik.dwa cykle temu też miałam blada kreske może bledsza niż ta i przyszedł okres dlatego tak się boję powtorki:(
Jest kreska blada ale jest i mam ogromną nadzieję :)

Witaj! Ja też jestem 2-3 dni przed terminem @ i też najbardziej obawiam się w tej chwili, że @ jednak przyjdzie. Będziemy razem przeżywać początek przyszłego tygodnia. :)

Na kiedy wychodzi Ci termin?

Hej termin wychodzi na ok 18-19 marzec.ja się boję cieszyć jeszcze.nawet mężowi nie mówiłam bo ostatnim razem się pochwalilam a zaraz okres dostalam i strasznie to przeżył.czekam na jutrzejsza betę.a ty robilas bete?a jaka masz drugą kreskę na tescie?takiego mam stresa az jeść nie dam rady :sad:

Hej termin wychodzi na ok 18-19 marzec.ja się boję cieszyć jeszcze.nawet mężowi nie mówiłam bo ostatnim razem się pochwalilam a zaraz okres dostalam i strasznie to przeżył.czekam na jutrzejsza betę.a ty robilas bete?a jaka masz drugą kreskę na tescie?takiego mam stresa az jeść nie dam rady :sad:

No to kolejna piątka koleżanko, u mnie termin 18 marca. :) Ja też jestem po przejściach. W grudniu miałam ciążę pozamaciczną. Od początku czułam, że ta ciąża szybko się skończy i też w pierwszych dniach nawet mąż nie wiedział a reszta dowiedziała się, dopiero jak trafiłam do szpitala. To był błąd. Męczyłam się sama ze swoimi obawami. Teraz mąż dowiedział się od razu i 2 przyjaciółki. Czaję się jeszcze dziś, by siostrze powiedzieć.
Bety tym razem nie robię, bo w poprzedniej ciąży mnie oszukała. Przyrost był piękny a ciąża i tak pozamaciczna. Moja kreska jest nieco silniejsza ale musiałam mieć bardzo wcześnie owu.
Zdjęcie sprzed 2 dni, z 22dc:

1530681135945-541689148.jpg

Będzie dobrze! Nie mamy wpływu na to, jak sprawy się potoczą w najbliższych dniach więc trzeba czekać i nie męczyć się negatywnymi myślami. :)

Załączniki

• 1530681135945-541689148.jpg
    1530681135945-541689148.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 478
Ostatnia edycja:
Masz racjęjutro mężowi powiem jak będę wiedziała jaki mam wynik bety.Nie może mnie ostatnio moj mąż znieść.jestem taka nerwowa i pyskata ze sama myślę sobie czemu nie odpowiem normalnie tylko nerwy mam:rolleyes2:może jak wyjdzie beta pozytywnie to mi wybaczy te moje humorki:)

Masz racjęjutro mężowi powiem jak będę wiedziała jaki mam wynik bety.Nie może mnie ostatnio moj mąż znieść.jestem taka nerwowa i pyskata ze sama myślę sobie czemu nie odpowiem normalnie tylko nerwy mam:rolleyes2:może jak wyjdzie beta pozytywnie to mi wybaczy te moje humorki:)

Na pewno wybaczy. Akurat u MamyGinekolog czytałam przed chwilą o pierwszych objawach ciąży i pisała o humorach i że mężom często udaje się przewidzieć, że żona jest w ciąży, bo jest bardziej humorzasta niż zwykle. :) Tak więc oby przebrnąć przez najbliższy tydzień, potem będziemy się martwić następnymi rzeczami i tak do porodu w permanentnym stresie. Żyć nie umierać! :D

No dokladnie:)
A tak wogole dziewczyny mam 32 lata i dwóch cudownych synkow:)ta ciaza jest planowana i będzie duży odstep miedzy dziećmi.starszy syn 12 lat a młodszy 9 lat:)bardzo pragną siostrzyczki;)

Boze ile naskrobalyscie...My wyjezdzalismy na swiateczny wypad (tez mieszkam w usa, wlasnie byl dzien niepodleglosci) ale sie specjalnie nie udal bo czuje sie fatalnie i w dodatku przyplatala sie jakas infekcja w zebie, troche spuchl mi policzek jestem na antybiotyku wiec jeszcze bardziej zmeczona. Corka sie nudzi a syn wlazi mi na glowe. Luksus.
Zdazylam wyczytac ze beda w grupie blizniaki - gratuluje, wow!
Co do chwalenia sie rodzinie to tez nie mam pedu bo nie chce sluchac komentarzy. Po co mi to, mam juz dwoje chlopca i dziewczynke, po co znowu pakowac sie w pieluchy. Do mojej wizyty 10 dni, zadnych bet nie robilam. Tu sie tego nie robi w kolko chyba ze cos sie dzieje. Pozdrawiam wszystkie nowe grupowiczki, szczegolnie ekipe z USA

Ja dziewczyny zwariuje do 23. 07... Coś czuję że nie wytrzymam i pójdę jeszcze na jakąś bete bo umrę w niepewności... W przyszłym tygodniu mija newralgiczny moment do kiedy wytrwalam w poprzedniej ciąży dlatego napięcie rośnie :(
Mam podobnie. Do tej pory cieszyłam się z ciąży i z braku męczący objawów. A teraz zobaczyłam jakiś marny śluz i zaczęłam sobie już skręcać, że rozpoczyna się poronienie jak przy 2 ciąży, która skończyła się właśnie w 7tc. Dokładnie ten tydzień w którym teraz jestem. Dziś się zaczął.
Hej dziewczyny. Miałam nie pisac ale trudno. Wczoraj byłam na usg na ta chwilę brak zarodka. OM 23.05. Beta dziś i poniedziałek + usg w pn
A masz jakieś krwawienie? Może rzeczywiście owulacja byla pozniej i jest jeszcze czas.

reklama
Mam podobnie. Do tej pory cieszyłam się z ciąży i z braku męczący objawów. A teraz zobaczyłam jakiś marny śluz i zaczęłam sobie już skręcać, że rozpoczyna się poronienie jak przy 2 ciąży, która skończyła się właśnie w 7tc. Dokładnie ten tydzień w którym teraz jestem. Dziś się zaczął. A masz jakieś krwawienie? Może rzeczywiście owulacja byla pozniej i jest jeszcze czas.
Nie mam. Ale biore od początku dupka i luteine

Do góry