reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
Hej Dziewczyny,
Przez całą myślałam o hcg, więc wstalam rano i znalazlam prywatne laboratorium,a ze od 8 juz byli otwarci to szybciutko pojechałam zrobić. Wyniki dopiero w poniedziałek ..to czekanie wykańcza :) póki co jestem dobrej myśli, niestety na to nie mamy wpływu czy będzie dobrze, chociaż chciałoby się zrobić wszystko. Jak na razie strach się cieszyć ☺ pozdrawiam Was:) i rowniez witam nowe Marcówki

reklama
To jesteś tydzień po mnie [emoji4] nie robiłam bety bo tu gdzie mieszkamy trzeba isvmpo skierowanie do lekarza żeby ja zrobić. Nie chce mi się w to bawić bo wiem że w ciąży jestem i bez wyniku [emoji6]Lepiej pisz nam domu jak. Nie przejmuj się, każdy musi walczyć że swoimi lękami.I dobrze, ze czyto [emoji7]Witaj, gratuluje [emoji4]
A gdzie mieszkacie? Jesteś tydzień starsza ode mnie z ciążą :) 16 lipca będę dopiero 7t2d

Witam Was dziewczyny , jestem nowa i mam problem z którym nie mogę sobie poradzić .
Pierwsza ciąża była pozamaciczna , usunięty jajowod.. 26.5 ostatnia miesiączka i 21.6 test pozytywny , owulacja monitorowana od 10 dc i było już po..
tego 21.6 zrobiłam bhcg która wynosiła 933 i 22.6 byłam na usg . Lekarka zdziwiona ze 4 tydzień a widać pęcherzyk . Kazała przyjść 12.7. 28.6 czyli tydzień później zaczęłam plamić i trafiłam do szpitala , wykonali usg i lekarka mówi jest ok bo jest ciałko żółte czyli niema pustego jaja. Kazała leżeć i brać duphaston . Dzisiaj byłam na wizycie i to 6 tydzień według ost miesiączki . Jest pęcherzyk z ciałkiem żółtym ale niema jeszcze zarodka.. lekarz powiedział : wystąpi poronienie .. wizytę mam w przyszłym tygodniu . Ciałko żółte ma więcej niż 5 mm i powiedziała ze do 5mm pokazuje się zarodek . Niewiem co myśleć . Niemam dzieci jeszcze i bardzo długo staraliśmy się z mężem , bardzo się boje

A gdzie mieszkacie? Jesteś tydzień starsza ode mnie z ciążą :) 16 lipca będę dopiero 7t2d
To chyba coś wcześniej ty źle napisałaś lub ja źle przeczytałam [emoji16] no bo ja 16.lipca będę miała 7i3 a dziś jest 6t0d [emoji4][emoji4]
Witam Was dziewczyny , jestem nowa i mam problem z którym nie mogę sobie poradzić .
Pierwsza ciąża była pozamaciczna , usunięty jajowod.. 26.5 ostatnia miesiączka i 21.6 test pozytywny , owulacja monitorowana od 10 dc i było już po..
tego 21.6 zrobiłam bhcg która wynosiła 933 i 22.6 byłam na usg . Lekarka zdziwiona ze 4 tydzień a widać pęcherzyk . Kazała przyjść 12.7. 28.6 czyli tydzień później zaczęłam plamić i trafiłam do szpitala , wykonali usg i lekarka mówi jest ok bo jest ciałko żółte czyli niema pustego jaja. Kazała leżeć i brać duphaston . Dzisiaj byłam na wizycie i to 6 tydzień według ost miesiączki . Jest pęcherzyk z ciałkiem żółtym ale niema jeszcze zarodka.. lekarz powiedział : wystąpi poronienie .. wizytę mam w przyszłym tygodniu . Ciałko żółte ma więcej niż 5 mm i powiedziała ze do 5mm pokazuje się zarodek . Niewiem co myśleć . Niemam dzieci jeszcze i bardzo długo staraliśmy się z mężem , bardzo się boje
To zrozumiałe, że się stresujesz. Powiem Ci że nadzieja umiera ostatnia. Już różne cuda się zdarzały na tym świecie. Musisz wierzyć. A może dzień po tym iść pokazał się zarodek. Dopóki nie krwawisz to nie załamuj się [emoji4]

To chyba coś wcześniej ty źle napisałaś lub ja źle przeczytałam [emoji16] no bo ja 16.lipca będę miała 7i3 a dziś jest 6t0d [emoji4][emoji4]To zrozumiałe, że się stresujesz. Powiem Ci że nadzieja umiera ostatnia. Już różne cuda się zdarzały na tym świecie. Musisz wierzyć. A może dzień po tym iść pokazał się zarodek. Dopóki nie krwawisz to nie załamuj się [emoji4]

Nie potrafię się uspokoić , ona powiedziała ze widocznie ciąża się zatrzymała

Witam się i chętnie do Was dołączę :) w ubiegłą niedzielę ujrzałam po raz pierwszy dwie kreski, powtórzyłam test we wtorek i krecha testowa była już grubaśna. Od razu chciałam się umówić do mojej ginekolog, a tam najbliższy termin prywatnie to 24 lipca... Napisałam do niej sms i kazała zrobił dwa razy betę i podać jej wynik. Pojechałam od razu we wtorek a potem w czwartek. Okazało się, że lab wysłał moją wtorkową krew na total hcg, a czwartkową na betę... Total 1833,30 a beta 2035, ginka właśnie napisala zeby w takim razie w poniedziałek zrobić betę jeszcze raz. Jestem cała w nerwach i nie wiem czy znowu biegać do labo, wolałabym wreszcie zrobić usg i ocenić sytuację...

To chyba coś wcześniej ty źle napisałaś lub ja źle przeczytałam [emoji16] no bo ja 16.lipca będę miała 7i3 a dziś jest 6t0d [emoji4][emoji4]To zrozumiałe, że się stresujesz. Powiem Ci że nadzieja umiera ostatnia. Już różne cuda się zdarzały na tym świecie. Musisz wierzyć. A może dzień po tym iść pokazał się zarodek. Dopóki nie krwawisz to nie załamuj się [emoji4]

Przy badaniu byl brązowy śluz ale na wkładce Niemam od 3-4 dni nic niepokojącego .

reklama
Do góry