monia_l
Wrześniowe mamy'07
a Ty plamisz?Oby juz tak zostalo :* w sensie ze czysto!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a Ty plamisz?Oby juz tak zostalo :* w sensie ze czysto!
To jesteś tydzień po mnie [emoji4] nie robiłam bety bo tu gdzie mieszkamy trzeba isvmpo skierowanie do lekarza żeby ja zrobić. Nie chce mi się w to bawić bo wiem że w ciąży jestem i bez wyniku [emoji6]To ja jestem tydzien przed Tobą, 16 będę w 6t 2d daj znać jak poszlo a robiłeś hcg?
Lepiej pisz nam domu jak. Nie przejmuj się, każdy musi walczyć że swoimi lękami.A nie chce Was straszyc ;-) teraz w miare opanowana ale moge sie spodziewac wszystkiego
I dobrze, ze czyto [emoji7]jak narazie czysto ale strach i niepewnosc ciągle jest
Witaj, gratuluje [emoji4]Dołączam do Was jeśli można termin wyznaczony przez gin 6.03.
Minimalnie. Na brunatno. Wczoraj troche żywej krwi bylo ale zwiekszyłam dawke luteiny po ustaleniu z ginekologiema Ty plamisz?
Tak. "0". Moze zmienil sie sklad.. nie wiem.. mam w domu opakowanie "1" ale sam listek bez kartonika wiec nie mam jak sprawdzicJa też chciałabym już powiedzieć siostrze, ona też bardzo czeka na moją ciążę. Ale nadal jeszcze jestem przed terminem @. To najdłuższe 5 dni w moim życiu! Zostały jeszcze 3.
Dziś pojawiły się mdłości. Choć niekoniecznie spowodowane są ciążą, miewam poranne mdłości bez powodu.
@aga6 to Ty pisałaś, że bierzesz Femibion 0? Sprawdziłam dziś na opakowaniu Femibionu 1 i nie ma tam w składzie wypisanego żelaza.
trzymam kciuki za nas oby wszystko było dobrzeMinimalnie. Na brunatno. Wczoraj troche żywej krwi bylo ale zwiekszyłam dawke luteiny po ustaleniu z ginekologiem
witajDołączam do Was jeśli można termin wyznaczony przez gin 6.03.