reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Ja też chciałabym już powiedzieć siostrze, ona też bardzo czeka na moją ciążę. Ale nadal jeszcze jestem przed terminem @. To najdłuższe 5 dni w moim życiu! Zostały jeszcze 3.
Dziś pojawiły się mdłości. Choć niekoniecznie spowodowane są ciążą, miewam poranne mdłości bez powodu.

@aga6 to Ty pisałaś, że bierzesz Femibion 0? Sprawdziłam dziś na opakowaniu Femibionu 1 i nie ma tam w składzie wypisanego żelaza.

To ja jestem tydzien przed Tobą, 16 będę w 6t 2d:) daj znać jak poszlo:) a robiłeś hcg?
To jesteś tydzień po mnie [emoji4] nie robiłam bety bo tu gdzie mieszkamy trzeba isvmpo skierowanie do lekarza żeby ja zrobić. Nie chce mi się w to bawić bo wiem że w ciąży jestem i bez wyniku [emoji6]
A nie chce Was straszyc ;-) teraz w miare opanowana ale moge sie spodziewac wszystkiego
Lepiej pisz nam domu jak. Nie przejmuj się, każdy musi walczyć że swoimi lękami.
jak narazie czysto ale strach i niepewnosc ciągle jest
I dobrze, ze czyto [emoji7]
Dołączam do Was jeśli można termin wyznaczony przez gin 6.03.
Witaj, gratuluje [emoji4]

Ja też chciałabym już powiedzieć siostrze, ona też bardzo czeka na moją ciążę. Ale nadal jeszcze jestem przed terminem @. To najdłuższe 5 dni w moim życiu! Zostały jeszcze 3.
Dziś pojawiły się mdłości. Choć niekoniecznie spowodowane są ciążą, miewam poranne mdłości bez powodu.

@aga6 to Ty pisałaś, że bierzesz Femibion 0? Sprawdziłam dziś na opakowaniu Femibionu 1 i nie ma tam w składzie wypisanego żelaza.
Tak. "0". Moze zmienil sie sklad.. nie wiem.. mam w domu opakowanie "1" ale sam listek bez kartonika wiec nie mam jak sprawdzic

Ja dziewczyny zwariuje do 23. 07... Coś czuję że nie wytrzymam i pójdę jeszcze na jakąś bete bo umrę w niepewności... W przyszłym tygodniu mija newralgiczny moment do kiedy wytrwalam w poprzedniej ciąży dlatego napięcie rośnie :(

reklama
Hej dziewczyny. Miałam nie pisac ale trudno. Wczoraj byłam na usg na ta chwilę brak zarodka. OM 23.05. Beta dziś i poniedziałek + usg w pn

Do góry