reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Ja też chciałabym już powiedzieć siostrze, ona też bardzo czeka na moją ciążę. Ale nadal jeszcze jestem przed terminem @. To najdłuższe 5 dni w moim życiu! Zostały jeszcze 3.
Dziś pojawiły się mdłości. Choć niekoniecznie spowodowane są ciążą, miewam poranne mdłości bez powodu.

@aga6 to Ty pisałaś, że bierzesz Femibion 0? Sprawdziłam dziś na opakowaniu Femibionu 1 i nie ma tam w składzie wypisanego żelaza.

To ja jestem tydzien przed Tobą, 16 będę w 6t 2d:) daj znać jak poszlo:) a robiłeś hcg?
To jesteś tydzień po mnie [emoji4] nie robiłam bety bo tu gdzie mieszkamy trzeba isvmpo skierowanie do lekarza żeby ja zrobić. Nie chce mi się w to bawić bo wiem że w ciąży jestem i bez wyniku [emoji6]
A nie chce Was straszyc ;-) teraz w miare opanowana ale moge sie spodziewac wszystkiego
Lepiej pisz nam domu jak. Nie przejmuj się, każdy musi walczyć że swoimi lękami.
jak narazie czysto ale strach i niepewnosc ciągle jest
I dobrze, ze czyto [emoji7]
Dołączam do Was jeśli można termin wyznaczony przez gin 6.03.
Witaj, gratuluje [emoji4]

Ja też chciałabym już powiedzieć siostrze, ona też bardzo czeka na moją ciążę. Ale nadal jeszcze jestem przed terminem @. To najdłuższe 5 dni w moim życiu! Zostały jeszcze 3.
Dziś pojawiły się mdłości. Choć niekoniecznie spowodowane są ciążą, miewam poranne mdłości bez powodu.

@aga6 to Ty pisałaś, że bierzesz Femibion 0? Sprawdziłam dziś na opakowaniu Femibionu 1 i nie ma tam w składzie wypisanego żelaza.
Tak. "0". Moze zmienil sie sklad.. nie wiem.. mam w domu opakowanie "1" ale sam listek bez kartonika wiec nie mam jak sprawdzic

Ja dziewczyny zwariuje do 23. 07... Coś czuję że nie wytrzymam i pójdę jeszcze na jakąś bete bo umrę w niepewności... W przyszłym tygodniu mija newralgiczny moment do kiedy wytrwalam w poprzedniej ciąży dlatego napięcie rośnie :(

reklama
Hej dziewczyny. Miałam nie pisac ale trudno. Wczoraj byłam na usg na ta chwilę brak zarodka. OM 23.05. Beta dziś i poniedziałek + usg w pn

Do góry