reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Wybaczcie za bezposredniosc.. jak wyglada u Was sytuacja ze wspolzyciem? Chodzi mi o dziewczyny ktore mialy jakies plamienia na początku.. bo u nas celibat i w sumie do tej pory mi to odpowiadalo bo moj poped byl na poziomie -100 ale juz wraca i nie wiem co robic -.- a wizyta za prawie 3 tyg u mojej gin a nie chce do niej o to pisac czy dzwonic xD
Ja jeszcze do niedawna krwawiłam, wiec było całkowicie niemożliwe, ale tez się boje... raz się przełamałam ale to sam strach, żadnej przyjemności...

U mnie sytuacja ze współżycie wygląda tak że go nie ma mój mąż ma celibat na razie bo na ostatniej wizycie zapomniałam się zapytać czy możemy więc do 6 sierpnia na pewno celibat;) ale szczerze to jak mi się zawsze chciało tak mój popęd spadł do 0...
Wgl to nie wiem na razie się boję współżycia bo już jestem po 1 poronieniu nie chce sobie później płuc w brodę że coś się mogło przez to stać nawet włosów nie farbuje chodź mam już odrost że 4 cm na rudy h włosach a ja mam brązowe naturalne to odrost jest mocno widoczny a za 3 tyg mamy ślub szwagra i jesteśmy z mężem starostami a ja pewno będę wyglądać jak sierota ale nie chce losu kusić żeby nie zaszkodzić dzidzi;-) ;);-) ;);-) ;):biggrin2:

Wybaczcie za bezposredniosc.. jak wyglada u Was sytuacja ze wspolzyciem? Chodzi mi o dziewczyny ktore mialy jakies plamienia na początku.. bo u nas celibat i w sumie do tej pory mi to odpowiadalo bo moj poped byl na poziomie -100 ale juz wraca i nie wiem co robic -.- a wizyta za prawie 3 tyg u mojej gin a nie chce do niej o to pisac czy dzwonic xD
U nas nic ja sie boje

U nas zakaz ze względu na krwiaki które nadal są. Mi trochę już przeszło ale był taki moment że już moja podświadomość zaczęła działać bo miałam takie sprośne sny jak nigdy w życiu.

U nas zakaz ze względu na krwiaki które nadal są. Mi trochę już przeszło ale był taki moment że już moja podświadomość zaczęła działać bo miałam takie sprośne sny jak nigdy w życiu.
No wlasnie u mnie zaczynaja sie takie sny ze w koncu orgazm przez sen bede miec xP
Ale troche sie boje wspolzyc..

reklama
Do góry