reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
Witam wlasnie sie obudzilam i oczywiście przed wstaniem z łóżka musialam zajrzeć :) ja tez 2 pierwsze ciaze w wieku ok 20 lat i przechodzilam lajtowo teraz po 30 i widze ze przechodze całkiem inaczej juz nie tak lajtowo.
@paulina.blachut ja jestem ze Śląska okolice Rybnika Żor Wodzisławia (tak posrodku) [emoji4]

reklama
Hej dziewczyny ja się właśnie obudziłam bo jakiś pacan ściana drzewo no i nie da się spać oprócz tego pęcherz już tak pełny że trzeba było I tak wstać oczywiście zgaga z rana to już u mnie norma czytałam że jak kobieta ma częste zgagi w ciąży to że dziecko będzie miało dużo włosów ciekawe czy są tu dziewczyny ze Śląska jak tak to z jakich okolic ja z żywca
Ja z Bytomia :)

Hej dziewczyny ja się właśnie obudziłam bo jakiś pacan ściana drzewo no i nie da się spać oprócz tego pęcherz już tak pełny że trzeba było I tak wstać oczywiście zgaga z rana to już u mnie norma czytałam że jak kobieta ma częste zgagi w ciąży to że dziecko będzie miało dużo włosów ciekawe czy są tu dziewczyny ze Śląska jak tak to z jakich okolic ja z żywca
Z chodzeniem do kibelka to tez sie mam, potrafie pare razy w nocy wstawac ,co trochu latam

Ja tak samo strach że nie wiem co ze sobą zrobić. Jeszcze za chwile teściowa mnie na jakieś zakupy zabiera i nie wiem jak to wytrzymam bo upał, że człowiek stoi i się poci.

ania_ka- witam serdecznie i gratuluję :laugh2:. Słuchajcie bo trochę wybilam się z cen USG ale dzwoniłam umówić się na prenatalne do lekarza u którego robiłam usg u obu chłopaków i cena mnie zaskoczyła. 400 zł :szok:.. czy to kwota adekwatna do dzisiejszych cen?

ania_ka- witam serdecznie i gratuluję :laugh2:. Słuchajcie bo trochę wybilam się z cen USG ale dzwoniłam umówić się na prenatalne do lekarza u którego robiłam usg u obu chłopaków i cena mnie zaskoczyła. 400 zł :szok:.. czy to kwota adekwatna do dzisiejszych cen?
Wydaję mi sie dużo. Ja robilam w KAtowicach to placilam 260 zl a siostra też robila w KAtowicach Ale w innej placówce i płaciła 300-320 jakoś tak

reklama
U mnie (wWawie) tyle kosztuje. 380 dokladnie

Dlatego w ramach pakietu z Luxmedu robie

Do góry