reklama
paulina.blachut
Fanka BB :)
Hej dziewczyny ja się właśnie obudziłam bo jakiś pacan ściana drzewo no i nie da się spać oprócz tego pęcherz już tak pełny że trzeba było I tak wstać oczywiście zgaga z rana to już u mnie norma czytałam że jak kobieta ma częste zgagi w ciąży to że dziecko będzie miało dużo włosów ciekawe czy są tu dziewczyny ze Śląska jak tak to z jakich okolic ja z żywca
kwasek
nie żebym jakaś stara bardzo była ale dla mnie to chyba wiek też dużo daje. moją dwójkę rodziłam mając 20 pare lat i wspominam w miarę lajtowo, teraz to już 3 z przodu i organizm też inaczej reaguje!Raczej nie ma reguły. Mam już synka i córeczkę. Obie ciąże w miarę dobrze przeszłam. Ta, teraz, to zupełnie inna bajka.
I trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty! no i czekamy na dobre wieści!!!!!
aga6
Zazdroszcze ja od 6:30 na nogach bo dziecie sie obudzilo -.-Hej dziewczyny ja się właśnie obudziłam bo jakiś pacan ściana drzewo no i nie da się spać oprócz tego pęcherz już tak pełny że trzeba było I tak wstać oczywiście zgaga z rana to już u mnie norma czytałam że jak kobieta ma częste zgagi w ciąży to że dziecko będzie miało dużo włosów ciekawe czy są tu dziewczyny ze Śląska jak tak to z jakich okolic ja z żywca
A co do wlosow i zgagi.. ja parktycznie nie mialam zgagi a corka kudlata byla xP
aga6
Ja mam 25 lat a czuje sie jakbym z 50 miala..nie żebym jakaś stara bardzo była ale dla mnie to chyba wiek też dużo daje. moją dwójkę rodziłam mając 20 pare lat i wspominam w miarę lajtowo, teraz to już 3 z przodu i organizm też inaczej reaguje!
@kawesk ja też 3 z przodu
Co do zgagi i włosów - ja jakoś szczególnie nie pamiętam zgagi a córa miała takie włosy że się wszyscy zachwycali.
I z objawami tez różnie - ciąża raczej spoko - mało objawów (trudna bo szyjka się skracała i leżałam od połowy) - i dziewczynka...
Teraz zaczynam 6 tydzień i póki co objawów zero No prawie. Ale myślę że to raczej przez upały - bo ja ogólnie bardzo źle je znoszę, a jak jest jeszcze tak wilgotno to już w ogóle
Co do zgagi i włosów - ja jakoś szczególnie nie pamiętam zgagi a córa miała takie włosy że się wszyscy zachwycali.
I z objawami tez różnie - ciąża raczej spoko - mało objawów (trudna bo szyjka się skracała i leżałam od połowy) - i dziewczynka...
Teraz zaczynam 6 tydzień i póki co objawów zero No prawie. Ale myślę że to raczej przez upały - bo ja ogólnie bardzo źle je znoszę, a jak jest jeszcze tak wilgotno to już w ogóle
iskierka2610
Ja miałam cała ciążę mega zgage A syn prawie łysyHej dziewczyny ja się właśnie obudziłam bo jakiś pacan ściana drzewo no i nie da się spać oprócz tego pęcherz już tak pełny że trzeba było I tak wstać oczywiście zgaga z rana to już u mnie norma czytałam że jak kobieta ma częste zgagi w ciąży to że dziecko będzie miało dużo włosów ciekawe czy są tu dziewczyny ze Śląska jak tak to z jakich okolic ja z żywca
reklama
Podziel się: