reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
I ja się czuje inaczej niż w poprzednich dwóch ciążach z chłopakami ... zmęczona jestem wciąż, nie mam ochoty na nic.. mogłabym leżeć i leżeć ale niestety mogę tylko pomarzyć ;)

reklama
Trzeba myśleć pozytywnie,nic innego nam nie pozostaje !!! [emoji6]

5 tydzień zakończony,zaczynam 6 [emoji16] jeszcze troszkę i będzie 40

@aga6 no już tylko kilka godzinek [emoji3]

Gratuluje ja jestem podobnie myśle 5-6 tydzień pokazuje z ostatniej miesiączki mam pytanie kiedy do lekarza żeby było cis widać ? Neta w srode była 510

Gratuluje ja jestem podobnie myśle 5-6 tydzień pokazuje z ostatniej miesiączki mam pytanie kiedy do lekarza żeby było cis widać ? Neta w srode była 510

Ja robiłam betę w środę 18 lipiec było 580 a miałam USG pierwsze 24 lipiec i był pęcherzyk z zarodkiem 2 mm bez serduszka według USG 5 tyg 5 dni

Wierz mi rozumiem. Sęk w tym, że ja jestem sama. Nie ma mi kto pomoc. I kiedy tylko wstanę córcia zaczyna wyć. Wiec jak jest ta 7-8 wieczorem musiałabym już codziennie być tylko przy niej. A ja mam jeszcze jedno dziecko. Niedługo rok szkolny. Nie mam normalnie jak bez wycia wieczorem zmywarki wstawić, prania nastawić, czy nawet trawy skosić. Z tym ostatnim to się już poddałam i sąsiadów syn mi kosi, a ja mu płacę. Ale kurna naczyń nikt za mnie nie zmyje [emoji23]
Chusta i jedziesz, wiesz że Cię doskonale rozumiem, bo jak synek miał coś ponad rok to też tak miałam, mąż za granicą, ja sama z dwójką i tylko chusta ratowała mi życie [emoji16] serio, miałam ochotę wyrzucić młodego przez okno, ale tulilam i tyle... Po za tym od małego był taki dzikus, spał 45' i tyle samo czasu jadł cycka, więc czułam się jak więzień własnego syna [emoji6] a teraz... Śpi w pokoju sam i tam sam zasypia

Witaj w klubie :) też panikuje. Mam nadzieję ze jutro zobaczę serduszko. Niewiem jak wytrzymam do tej 15.30 wrrrr...
U mnie już powinno byc widac serduszko... przecież 1,5 tyg temu bylam i mówił że to "5-6tydzien ale raczej 5" Więc junior juz powinien się nieźle pokazać z serduchem.
Ja to dopiero nie wiem jak wytrzymam bo mam na 17.45 [emoji848]

reklama
Do góry