reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
reklama
No dokładnie mnie strasznie sutki tylko bolą same piersi nie tylko same sutki. Poza tym niekiedy mi słabo albo coś mnie ciągnie w pachwinavh ewentualnie krzyża mnie bolą ale tak to jest okej

No z córka pierwsze trzy miesiące ciąży były tragicZne. Potrafiłam tydzień z łóżka nie wstawac bo sil nie miałam.
Teraz dla mnie jest dziwne że objawów brak. Cz ciąża od ciąży może się tak różnić?
Oj moze, dwie poprzednie ciaze były super, pod koniec tylko zgaga męczyła, teraz to się czuje jak bym była w 9 mies. Masakra jakas ale to pewnie przez te upaly tez. Całkowicie inna jest ta moja ciąża od poprzednich.

Ja jak budze sie okolo 10 to nie mam checi wstac, teraz sie podnioslam to zas wymiotować mi sie chce, bierze mnie,ale nie rzygam, za to za raz mnie przeczysci co jest nie spotykane, bo zawsze mialam zaparcia. Mysle ,ze kolo 12 mi przejdzie. No i wieczorami tez mam mdłości przed spaniem. Piesi zrobily sie okrągłe, sutki bola i takie ciągnięcia w pachwinach jak sie zerwe. Dzis juz zdarzylam sobie z rana poplakac, także rewelacja wygladam jak wampir

A jak się czułaś w poprzednich ciążach? Bo dorze kojarzę, ze masz juz dzieciaczki?
Najlepiej wspominam pierwsza ciaze, od poczatku do niemal konca dobrze sie czulam. Na sam koniec troche puchlam. A kolejne dwie z dziewczynami od poczatku byly trudne - mega mdlosci, zoladek bolal, nie mialam apetytu i sily. A rodzilam w srodku lata, wiec koncowka byla ciezka. Teraz tez lekko nie jest :p

Ja jako takich mdlosci nie mam, ale odrzuca mnie od zapachow, cos nie musi smierdziec, ale mi smierdzi i jest 100 razy bardziej intensywne. Przez to zoladek podchodzi mi do gardla.
Cycki mnie wcale nie bola, ale w zadnej ciazy nie bolaly. Z zachcianek to nabial i owoce moga nie istniec i jesli cos naprawde mogloby mnie zagnac nad kibel, to cukier, wszystko mi sie wydaje mega przeslodzone.

Dla mnie mięso moze nie istnieć. Najlepiej wchodzi bułka z masłem. Nie mam mdłości A takie odbijanie sie.

Wgl postanowiliśmy przyspieszyć slub i wszystko będzie na wariata :/

reklama
Ja jako takich mdlosci nie mam, ale odrzuca mnie od zapachow, cos nie musi smierdziec, ale mi smierdzi i jest 100 razy bardziej intensywne. Przez to zoladek podchodzi mi do gardla.
Cycki mnie wcale nie bola, ale w zadnej ciazy nie bolaly. Z zachcianek to nabial i owoce moga nie istniec i jesli cos naprawde mogloby mnie zagnac nad kibel, to cukier, wszystko mi sie wydaje mega przeslodzone.
Ja tez nabial, jogurty, serki wiejskie ,jajka, ale owoce tez nektarynki i truskawki najbardziej

Do góry