reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
Ja 1.08 na 10:00 po skierowania na usg i badania.

U mnie noc nie przespana bo córa nie wiadomo od czego dostała temperatury wiec pół nocy z głowy, a akurat zostałam z nią sama wiec nie było jak się wyspać [emoji31]

Ja w pierwszej ciąży miałam straszne bóle głowy i dosyć często, nawet bym powiedziała ze to migrena bo miałam światłowstręt i mdłości, których nie miałam wcale na początku ciąży.
Zdrowka dla córci

reklama
Hej, witam z rana [emoji106]

Mnie też głowa boli, powoduje to większe ukrwienie i ogólne zmiany, więc niby normalne, ale jak z tym żyć???

Nie narzekaj [emoji12] u mnie dochodzi druga rano, a ja nadal nie śpię. O 6 muszę wstać [emoji43] starszak poszedł spać po 11. Córcia po północy i kręci się. Ledwo dycham. W międzyczasie wciąż mam okropne nudności. Przy łóżku mam juz dwa wiaderka. Każde z innej strony. Tak na wszelki wypadek [emoji43]

Nie narzekaj [emoji12] u mnie dochodzi druga rano, a ja nadal nie śpię. O 6 muszę wstać [emoji43] starszak poszedł spać po 11. Córcia po północy i kręci się. Ledwo dycham. W międzyczasie wciąż mam okropne nudności. Przy łóżku mam juz dwa wiaderka. Każde z innej strony. Tak na wszelki wypadek [emoji43]
Oj biednas Ty, a niczego nie zalapalas? Żadnej jelitowki? U nas prawie 9 i o dziwo wszyscy śpią a ja już ciasto na racuchy przygotowałam
Wczoraj synek koło 23 padł, starsza koło 24 i odsypiają... Spokój i cisza, takie niedzielę to ja lubię [emoji16]

Nie chodzi o to czy przeszkadza czy nie. Sęk w tym, że wieczorem mam milion rzeczy do zrobienia. Pranie, sprzątanie, podlewanie ogrodu, w roku szkolnym dojdą zadania domowe. Ona sama nigdy nie zaśnie. Ja się nie rozdwoję. A jej własne łóżeczko ją w dupkę najwyraźniej pali, bo tylko ją tam włożę to jest ryk nie z tej ziemi. Dodatkowo młoda ma roczek. Nie da jej się zostawić na łóżku samej.
Moje dzieci spały z nami dluuuugo, zasypiały jak czytałam książkę (sobie) albo po prostu, ot tak... Łóżeczek nie miałam i nie planuje [emoji6] a teraz w swoich łóżkach bez problemu śpią, męczące, ale jednak przyjemne, bo dziecko czuje się bezpiecznie

reklama
Własnie miałam sie zapytać czy was też tak głowy bolą. Ale widzę że tak. Ja w czwartek nie mogłam głowy podnieść tak bolała. A tak to codziennie pulsuje. W pierwszej ciąży tak nie miałam. W domu nic nie zrobione. Mąż tylko lata i ogarnia a ja leżę.

Do góry