Stokrotenka23
Fanka BB :)
No to straszneW sumie może lepiej, bo chciałam po prostu kalendarz wklejać co jakiś czas na świeżo. Zaraz założę.
Tak, ludzie w takiej sytuacji są zawistni i zazdrośni. Jednak muszą pamiętać, że życie innych toczy się dalej i będą kobiety w ciąży, noworodki itp. Moim zdaniem na pewnym etapie powinno się zasięgnąć pomocy psychologa, ja tylko żałuję że tak późno po tę pomoc sięgnęłam. Jednak nigdy znajomym nie zazdrościłam z jakąś nienawiścią. Ukłucie w serducho małe było jednak zawsze życzyłam dobrze ciężarnym z mojego otoczenia. Tak jak pisałam wyżej jedynym wyjątkiem była ta znajoma która nie liczyła się w ogóle z naszymi uczuciami ...oczekiwałam choć trochę szacunku do naszej żałoby, a ona jakby w pysk nam strzeliła...
Super ze założyłas osobny wątek!
Wiecie ze dopiero TERAZ czuje się w ciazy ? Tak psychicznie... Wczoraj jeszcze narzeczony pytal jak mi z tą myślą to jeszcze nie wierzyłam A dziś juz taka świadomość że bede matka - moze i przeżywam ale pierwsze 2 kreseczki w moim życiu. Ja lubię mówić o tym co czuje itp wiec będziecie zalewane [emoji23]