Stokrotenka23
Fanka BB :)
Dziewczyny ja teraz spojrzałam ze mam termin na usg na 2 marca [emoji16]
Takie odkrycie po 1,5 tygodnia od usg [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To będziemy się wymieniać wrażeniami. A który u Ciebie teraz jest tydzień?
He, he he a inaczej wyliczałaś? [emoji3]Dziewczyny ja teraz spojrzałam ze mam termin na usg na 2 marca [emoji16]
Nie, tak samoHe, he he a inaczej wyliczałaś? [emoji3]
Jakieś wizyty na przyszły tydzień? My 3 idziemy z mężem [emoji16]
He, he he a inaczej wyliczałaś? [emoji3]
Jakieś wizyty na przyszły tydzień? My 3 idziemy z mężem [emoji16]
Nie było dzidziusia na usg jeszcze myślę że to om@Stokrotenka23 na usg termin porodu podstawia się automatycznie na podstawie wielkości dzidziusia [emoji6]
Ja byłam 5+3 i jeszcze serduszka nie było.Ja wybieram się jutro na wizytę. Ja też 5 tydzień i 3 dni dzisiaj. Pierwszą betę w poniedziałek miałam 804.50 a w czwartek już 2239,00. Myślicie,że będzie już coś widać?
U mnie było 14 tys i byl pęcherzyk z cialkiem zoltymJa wybieram się jutro na wizytę. Ja też 5 tydzień i 3 dni dzisiaj. Pierwszą betę w poniedziałek miałam 804.50 a w czwartek już 2239,00. Myślicie,że będzie już coś widać?