reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Hej :) 18 Lipca byłam u lekarza i potwierdził moją ciążę, zrobił mi usg niestety poinformował mnie że zarodek jest za mały, ponieważ ma 3,5 mm a powinien mieć 8 mm, a poza tym pęcherzyk żółciowy niby powinien mieć trochę grubsze ścianki. Dał mi dwa skierowania na test BHCG, bo on teraz wyjeżdża i jakby się coś działo to mam zgłosić do szpitala. Pierwsze badanie BHCG zrobiłam 19 lipca i wyszło mi 23490mlU/ml, drugie zrobiłam 25 lipca i wynik 56160mlU/ml. Jak policzyłam w kalkulatorze niby wzrost BHCG jest prawidłowy. Ostatnią miesiączkę miałam 1 czerwca. Może wy macie większą widzę i mi coś powiecie na ten temat. Bo chwilowo żyje w ciągłym stresie.

@kwasek no właśnie... Bo to wszystko jest fajne dopóki da się ogarnąć. Jak uciska to czas najwyższy coś zmienić...

ja się wzięłam za planowanie remontu pokoju córki (chociaż jako jedyny w całym mieszkaniu jest skończony - bo u nas to taki ciągły remont, mąż wykończeniowiec ciągle na zleceniach wiec u siebie to już nie ma czasu;). Mam takie plan żeby na tyle zorganizować jej przestrzeń żeby chciała tam być i dobrowolnie spała już ciągle u siebie - bo młode przecież będzie się zapewne budzić w nocy, a ona do szkoły... No i muszę przenieść jej zabawki z dużego pokoju (bo ma swój pokój a i tak się bawi głównie w dużym) i zrobić kącik dla malucha ZANIM się urodzi - żeby poczuła że przeniesienie się do siebie to jej decyzja/
jak byś pisała o moim mężu, co prawda wykończeniówka zajmuje się po pracy, tak dodatkowo ale żeby zrobić coś u nas to już nie ma czasu!!! i tak od 2 mies czekam aż zacznie remontować pokój córy, tez mamy zaczęty każdy pokój i czekają na dalszy ciąg.

reklama
Hej :) 18 Lipca byłam u lekarza i potwierdził moją ciążę, zrobił mi usg niestety poinformował mnie że zarodek jest za mały, ponieważ ma 3,5 mm a powinien mieć 8 mm, a poza tym pęcherzyk żółciowy niby powinien mieć trochę grubsze ścianki. Dał mi dwa skierowania na test BHCG, bo on teraz wyjeżdża i jakby się coś działo to mam zgłosić do szpitala. Pierwsze badanie BHCG zrobiłam 19 lipca i wyszło mi 23490mlU/ml, drugie zrobiłam 25 lipca i wynik 56160mlU/ml. Jak policzyłam w kalkulatorze niby wzrost BHCG jest prawidłowy. Ostatnią miesiączkę miałam 1 czerwca. Może wy macie większą widzę i mi coś powiecie na ten temat. Bo chwilowo żyje w ciągłym stresie.
Bete najlepiej robić po 48h. Dzidzia moze byc mala jesli mialas pozno owu. Ja niby om mialam 5 czerwca a owu 24, wiec i czekalam dluzej na serduszko dopiero wczoraj widzialam u gina na nfz, dzis jade jesczcze prywatnie zobaczymy jakie ten mi wymiary dziecka poda i termin porodu, bo co gin to inaczej

Do góry