Ok dzieki za strone z certyfikatami. Mojego gina tam nie ma, ale za to znalazlam dwoch innych z mojego miasta. Tylko, że powiem wam szczerze, że jeden z nich badal moja znajoma i nie wykryl, ze dziecko nie ma jednej nerki. Wiec moze i dobrze mierzy przeziernosc karkowa, ale jesli nie wykryl braku nerki to juz raczej do niego sie nie wybiore.
reklama
Mama ginekolog podawała baze danych to jest światowa wiec powinna byc aktualizowana, mojego tez nie ma,a niby robi prenatalne widocznie może bez certyfikatu. Ja w tamtym roku bylam u takiego co byl na tej stronieWitam, porannie - nadrobiłam, ale już nie pamiętam co komu
@Adeline - czy to pełna lista? Bo nie ma na niej mojego, a wiem że wykonuje prenatalne - i w ogóle jest jednym z lepszych specjalistów od usg - chyba że nie ma certyfikatu.
Czy któraś korzystała z abonamentu z Compensy w Alab? Niby mam możliwość (jest na liście placówek) ale nie wiem od kogo powinnam miec tam skierowanie i czy w ogóle. Czy po prostu ide tak sobie i mówię co chcę a oni mi mówią czy mam to w pakiecie czy nie? Pani w punkcie nie potrafiła mi powiedzieć...
Link do: The Fetal Medicine Foundation tu jest strona mozna zaznaczyc kraj i wtedy lista wyskakuje
No widzisz jednak jest [emoji6] fakt skreen rozmazanyDzięki za linka - na tej liście mój jest!! Hurra! Pewnie kwestia lepszej widoczności.
A nie, na tej Twojej tez jest Tylko małe literki i kilka rzędów i ciężko zobaczyć. Tak czy siak - wielkie dzięki!
aga6
Fanka BB :)
Tu mojej nie ma a na tej drugiej jest..Link do: The Fetal Medicine Foundation tu jest strona mozna zaznaczyc kraj i wtedy lista wyskakuje
Tam jest duzo osób latwo przeoczyc pewnie, screnn robilam chyba z tej samej strony. Ta strona jest na pewno sprawdzona i aktualizowana powinna byc skoro jest poleconaTu mojej nie ma a na tej drugiej jest..
reklama
Od jakiegoś czasu szukam takich win na spróbowanie,a widziałaś w rossmanie?Dziewczyny ktoś pił wino bezalkoholowe z rossmana? Coś możecie polecić?
Podziel się: