reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
Ok dzieki za strone z certyfikatami. Mojego gina tam nie ma, ale za to znalazlam dwoch innych z mojego miasta. Tylko, że powiem wam szczerze, że jeden z nich badal moja znajoma i nie wykryl, ze dziecko nie ma jednej nerki. Wiec moze i dobrze mierzy przeziernosc karkowa, ale jesli nie wykryl braku nerki to juz raczej do niego sie nie wybiore.

reklama
Witam, porannie - nadrobiłam, ale już nie pamiętam co komu:(

@Adeline - czy to pełna lista? Bo nie ma na niej mojego, a wiem że wykonuje prenatalne - i w ogóle jest jednym z lepszych specjalistów od usg - chyba że nie ma certyfikatu.

Czy któraś korzystała z abonamentu z Compensy w Alab? Niby mam możliwość (jest na liście placówek) ale nie wiem od kogo powinnam miec tam skierowanie i czy w ogóle. Czy po prostu ide tak sobie i mówię co chcę a oni mi mówią czy mam to w pakiecie czy nie? Pani w punkcie nie potrafiła mi powiedzieć...
Mama ginekolog podawała baze danych to jest światowa wiec powinna byc aktualizowana, mojego tez nie ma,a niby robi prenatalne widocznie może bez certyfikatu. Ja w tamtym roku bylam u takiego co byl na tej stronie

Dzięki za linka - na tej liście mój jest!! Hurra! Pewnie kwestia lepszej widoczności.
A nie, na tej Twojej tez jest :)Tylko małe literki i kilka rzędów i ciężko zobaczyć. Tak czy siak - wielkie dzięki!

reklama
Do góry